Η σπαρακτική εξομολόγηση της Νάντιας Μουρούζη! «Έφυγα από την Ελλάδα γιατί υπέστην έντονη βία»

Μίλησε για πρώτη φορά!

Η σπαρακτική εξομολόγηση της Νάντιας Μουρούζη! «Έφυγα από την Ελλάδα γιατί υπέστην έντονη βία»

Η γνωστή ηθοποιός Νάντια Μουρούζη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα!

Η Νάντια Μουρούζη, έπειτα από 12 χρόνια σπάει τη σιωπή της και μεταξύ άλλων μιλά στο Down Town και αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε πριν 4 χρόνια να εγκαταλείψει την Ελλάδα! Διαβάστε παρακάτω...

Η ηθοποιός τόνισε ότι δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις γιατί το θεωρεί περιττό. «Αν δεν έχω να πω για μια νέα δουλειά, το θεωρώ περιττό να βγω να μιλήσω. Η τελευταία μου συνέντευξη ήταν με αφορμή ένα έργο. Όπως έλεγε και ο Αρτώ, ηθοποιός και θεωρητικός του μοντέρνου θεάτρου, για το περιοδικό του: «το περιοδικό αυτό δεν είναι ούτε εβδομαδιαίο ούτε μηνιαίο ούτε τίποτ᾽ άλλο. Θα βγαίνει όταν έχουμε κάτι να πούμε»!

Δείτε ακόμη: Power of Love: «Νιώθω λίγο αμήχανα...»! Η αποκάλυψη του Πάνου στον Νίκο...(Βίντεο)

Στην συνέχεια είπε τον λόγο που τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την χώρα μας και κατοικεί στο Παρίσι. Αν και δε θέλει να γίνει συγκεκριμένη αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έχει πέσει θύμα βίας και πως αποφάσισε να αναγεννηθεί όταν ένιωσε πως έφτασε στο σημείο μηδέν. «Πήρα την απόφαση το 2014. Είπα «Νάντια, ήρθε η στιγμή ν ᾽αλλάξεις τη ζωή σου». Ο λόγος που έφυγα από την Ελλάδα ήταν ότι είχα υποστεί έντονη βία – μην με ρωτήσεις σε παρακαλώ περισσότερα γι΄αυτό, δεν θα ήθελα να επεκταθώ – και αμέσως μετά ήρθε ο θάνατος της μητέρας μου, με την οποία ήμουν πολύ δεμένη. Έφτασα λοιπόν, στο μηδέν και είπα «ή προχωράς ή βουλιάζεις εδώ». Κι έτσι ξεκίνησα», εξομολογήθηκε η Νάντια Μουρούζη.