Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

«Αυτή η σουργελοκατάσταση με ξεπερνά»! Γνωστός Έλληνας κατακεραυνώνει Καλογρίδη – Λυκουρέζο!

Και όμως το είπε!

«Αυτή η σουργελοκατάσταση με ξεπερνά»! Γνωστός Έλληνας κατακεραυνώνει Καλογρίδη – Λυκουρέζο!
News 31.05.2018 17:10

Η σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη έχει βρεθεί στο επίκεντρο σχολιασμού και πολλοί δηλώνουν υπέρ της ενώ άλλοι... την κατακεραυνώνουν!


Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε στο Φτιάξε καφέ να στα πω και σύμφωνα με τα όσα είπε... ανήκει στην δεύτερη κατηγορία! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power of Love: «Νιώθω λίγο αμήχανα...»! Η αποκάλυψη του Πάνου στον Νίκο...(Βίντεο)


«Τη Νατάσα Καλογρίδη την ξέρω προσωπικά. Είναι ένα παιδί με πολύ χιούμορ. Πιστεύω ειλικρινά ότι είναι καλό παιδί. Ειλικρινά την συμπαθώ πολύ. Όλη αυτή η σουργελοκατάσταση που συμβαίνει είναι out of the world, δεν υπάρχει, αυτό που έχουν κάνει. Κι εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό τον άνθρωπο. Εγώ αυτό τον άνθρωπο, δεν είχαμε καμιά ιδιαίτερη σχέση, αλλά βγαίναμε καμιά φορά τότε παλιά που ερχόμουν από το Παρίσι, με τη Λάσκαρη και τέτοια. Ένας άνθρωπος πολύ σοβαρός, αναφέρομαι σε αυτόν που βγαίνει η Νατάσα Καλογρίδη, τον έβλεπα, επειδή είμαι θεατρόφιλος όπερας και μουσικής, ήταν πάντα ο μοναδικός επώνυμος άνθρωπος που ήταν στα θεάματα στην πρώτη σειρά μόνος του. Πώς είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να γίνει αυτό, είναι κάτι που με ξεπερνάει», ανέφερε συγκεκριμένα ο σχεδιαστής και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Share