Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει ανοιχτά και αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον κανόνα που θέτει στους συνεργάτες της!

Είχαν ακουστεί πολλά και η ίδια είπε όλη την αλήθεια!

Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει ανοιχτά και αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον κανόνα που θέτει στους συνεργάτες της!

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της νέας Madame Figaro και η συνέντευξη της σε α' πρόσωπο για την πορεία της στην τηλεόραση έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Μάλιστα η Ελένη αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον κανόνα που υπάρχει ανάμεσα σ' εκείνη και τους συνεργάτης της μετά από 23 χρόνια τηλεόρασης! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Flashback: Όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου παντρεύτηκε πριν από 14 χρόνια τον Κώστα Πηλαδάκη! Σπάνιες φωτογραφίες από το γάμο τους!

"Φέτος συμπληρώνω 23 χρόνια κάνοντας το ίδιο ακριβώς πράγμα και κάθε μέρα ξεκινάω με γκάζια, όρεξη και χαρά, την ίδια χαρά που είχα πάντα. Κόσμος μπαίνει και βγαίνει, γίνονται καινούρια πράγματα στο πλατό, υπάρχουν γρήγορες εξελίξεις και εναλλαγές... Όι μόνες σταθερές μου μέσα σε όλο αυτόν το δημιουργικό χαμό είναι οι άνθρωποι που έχω μαζί μου κάθε μέρα. Η σκέψη τους μου δίνει ηρεμία, με κάνει να νιώθω μεγάλη ασφάλεια. Ταυτόχρονα όμως αισθάνομαι την ανάγκη να προσφέρω κι εγώ την ίδια ακριβώς αίσθηση σ’ εκείνους. Θεωρώ ότι έχω μεγάλη ευθύνη για όλους από τους συνεργάτες μου και τους καλεσμένους μας μέχρι τον κόσμο που μας παρακολουθεί. Το αίσθημα της ευθύνης μαζί με τη συνέπεια είναι τα δύο σημαντικότερα στοιχεία που μετράω τόσο σ’ εμένα όσο και στους συνεργάτες μου. Αυτός είναι και ο λόγος που σέβομαι και περιχαρακώνω τις ζωές όλων μας. Έχω έναν κανόνα: Μόλις φύγουμε από το γραφείο, κανείς δεν ενοχλεί κανέναν – εκτός από την αρχισυντάκτριά μου, με την οποία μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας η σχέση έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Το Σαββατοκύριακο το έχουμε ανάγκη όλοι μας για να γεμίσουμε μπαταρίες και να επιστρέψουμε τη Δευτέρα με κέφι και όρεξη. Γι’ αυτό δεν ενοχλώ κανέναν και δεν αφήνω τίποτα να εισβάλει στον προσωπικό μου χρόνο. Ό,τι ισχύει για μένα όμως ισχύει για όλους μας. Γι’ αυτό και θέλω οι συνεργάτες μου να είναι απόλυτα συνεπείς σε όσα έχουμε συμφωνήσει μεταξύ μας από την πρώτη στιγμή. Δυστυχώς, μετά από πολύ καιρό στο ίδιο επαγγελματικό σκηνικό κάποιοι αρχίζουν να βλέπουν τη δουλειά σαν ρουτίνα και δεν επενδύουν την ενέργειά τους σ’ αυτή με τον ίδιο τρόπο που έκαναν στην αρχή. Αυτό με στενοχωρεί πολύ, όπως και η έλλειψη κατανόησης και εχεμύθειας. Εγώ δε θα προδώσω ποτέ τη σχέση και το ίδιο περιμένω κι από τον άλλο", εξομολογείται.