Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 2 - trailer: Η αποχώρηση του Νάσου που αλλάζει τα δεδομένα και η ψυχολογική κατάρρευση παίκτριας! Ποια ομάδα θα κερδίσει; (Βίντεο)

Survivor 2 - trailer: Η αποχώρηση του Νάσου που αλλάζει τα δεδομένα και η ψυχολογική κατάρρευση παίκτριας! Ποια ομάδα θα κερδίσει; (Βίντεο)
News 02.06.2018 11:06

Χαμός και στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor!

Οι Μαχητές συζητούν την αποχώρηση του Νάσου Παπαργυρόπουλου, η οποία όπως ισχυρίζονται είναι μεγάλο πλήγμα, μιας και ήταν ένας δυνατός παίκτης και πρόσφερε πολλά! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο! Παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει μετά από ψυχολογική πίεση!

Η Εύη ακούγεται να λέει στην κάμερα «Πως ήταν ένα άτομο που τουλάχιστον σίγουρα ψυχολογικά θα στοιχίσει», ενώ από την άλλη η Μελίνα που πλέον βρίσκεται στους Διάσημους παραδέχεται πως τους «συνέφερε να αποχωρήσει ο Νάσος».

Πολλές ανατροπές και συγχύσεις λοιπόν στον Άγιο Δομίνικο αφού οι παίκτες όσο περνάει ο καιρός πιέζονται όλο και πιο πολύ και όπως σας ενημερώσαμε μέσα από το Youweekly.gr μία μέρα αφότου έφυγαν οι γονείς τους, μία παίκτρια από τους Διάσημους έκλαιγε συνεχώς, ήταν πολύ φορτισμένη και ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς! (Δείτε εδώ)

Και οι δύο ομάδες όμως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε έναν σκληρό στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο της άνεσης! Ποια ομάδα θα κερδίσει; Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί:

Share