Συγκίνηση στο Survivor: «Μαχητής» έμαθε πως θα γίνει πατέρας! Πως αντέδρασε;

Στο Τούρκικο Survivor!

Συγκίνηση στο Survivor: «Μαχητής» έμαθε πως θα γίνει πατέρας! Πως αντέδρασε;

Είναι ένα ριάλιτι, του οποίου η τηλεθέαση κορυφώνεται όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά!

Η ομάδα των «Μαχητών» στο τούρκικο Survivor κέρδισε στο αγώνισμα και οι παίκτες της είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν δικούς τους ανθρώπους στην Τουρκία. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Χακάν Χατίπογλου συνάντησε την γυναίκα του, Γκιζέμ, η οποία του έκανε ίσως την ωραιότερη έκπληξη της ζωής του, σύμφωνα με το protothema.gr. Το ζευγάρι μπήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και πάνω στο κρεβάτι βρισκόταν μια κούτα. Ο Χακάν την άνοιξε και ξεχύθηκαν μπαλόνια. Στην αρχή, απόρησε μέχρι που βρήκε ένα μικρό χαρτί… Ήταν ένα υπερηχογράφημα… Ο «Μαχητής» ξέσπασε σε λυγμούς και κυριολεκτικά βαλάντωσε στο κλάμα από την ευχάριστη είδηση του είχε η γυναίκα του.

Δείτε ακόμη: Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη: Τον Ιούλιο ο θρησκευτικός τους γάμος! Όλες οι λεπτομέρειες!

Πιο αναλυτικά λοιπόν όταν άνοιξε το μαγικό κουτί βγήκαν από μέσα μπαλόνια σε χρώματα γαλάζιο και ροζ. Στην αρχή δείχνει να απορεί μέχρι που βλέπει το υπερηχογράφημα και ξεσπάει σε κλάματα. Η συγκίνησή του γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν μέσα από ένα μπαλόνι με ερωτηματικά κρύβεται το φύλο του μωρού. Ο Χακάν το σπάει και βγαίνουν από μέσα ροζ χαρτάκια όπου βεβαίως καταλαβαίνει ότι περιμένουν κορίτσι.