Εξομολόγηση βόμβα από γνωστό παρουσιαστή του Εpsilon: «Στο πρώτο μου δοκιμαστικό έπαθα κρίση πανικού»!

Ο λόγος για...

Εξομολόγηση βόμβα από γνωστό παρουσιαστή του Εpsilon: «Στο πρώτο μου δοκιμαστικό έπαθα κρίση πανικού»!

Ο ίδιος άνοιξε την καρδιά του στον Μαρίνο Βυθούλκα και μίλησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς για όλους και για όλα!

«Ο πατέρας μου ήταν τεχνικός οργάνων στην Ολυμπιακή Αεροπορία και η μητέρα μου νηπιαγωγός. Έχω και ένα μεγαλύτερο αδελφό, ο οποίος είναι γιατρός στον Ευαγγελισμό. Ποτέ δεν μας έλειψε τίποτα. Ίσα ίσα, πήραμε τόσο πολλή αγάπη, που και εγώ και ο αδελφός μου έχουμε βγει υπερευαίσθητοι σε μια σκληρή κοινωνία» περιγράφει στο People ο Γιάννης Καλλιάνος! Διαβάστε παρακάτω...

Στο σχολείο είναι καλός μαθητής, ενώ δίνει περισσότερη έμφαση στα πρακτικά μαθήματα.

«Από πιτσιρικάς μού άρεσαν τα μαθηματικά, η φυσική και η χημεία. Τα θεωρητικά μαθήματα, όπως η ιστορία και τα αρχαία, με κούραζαν» συμπληρώνει. Παράλληλα με το σχολείο παίζει μπάσκετ σε ερασιτεχνικές ομάδες των νοτίων προαστίων. Άλλωστε, το ύψος του, που ξεπερνά τα 190 εκατοστά, τον βοηθά στο συγκεκριμένο άθλημα. «Μέχρι και το πρώτο έτος του πανεπιστημίου έπαιζα μπάσκετ. Έχω περάσει από τις ομάδες του ΑΝΟΓ και του Άρη Γλυφάδας. Ποτέ, όμως, δεν σκέφτηκα να ασχοληθώ επαγγελματικά, καθώς με κέρδισε το πανεπιστήμιο». Ο Γιάννης περνά με επιτυχία στο τμήμα Μαθηματικών στην Πάτρα. Είναι από τους καλύτερους μαθητές και αποφοιτά από τη σχολή του χωρίς καθυστερήσεις, ενώ το ίδιο αποτελεσματικός είναι και στο μεταπτυχιακό του στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Τότε μπαίνει και η μετεωρολογία στο πεδίο των αναζητήσεών του καθώς είναι μια από τις κατευθύνσεις του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού. «Η αλήθεια είναι πως εκείνη την περίοδο δεν ήμουν ικανοποιημένος από τα δελτία καιρού που έβλεπα στην τηλεόραση και ήθελα να φέρω κάτι διαφορετικό, που να είναι πιο κατανοητό σε όλο τον κόσμο. Ξεκίνησα, λοιπόν, να σπουδάζω την επιστήμη της μετεωρολογίας, έχοντας στο μυαλό μου πως, αν βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία και ένας άνθρωπος που να πιστέψει σε εμένα, θα κάνω αυτό το όνειρό μου πραγματικότητα».

Δείτε ακόμη: Survivor - Παρασκήνιο! Παίκτρια ζήτησε να αποχωρήσει μετά από ψυχολογική πίεση!


«Η Ρίκα Βαγιάνη με έμαθε πώς να στέκομαι μπροστά από την κάμερα»

Πράγματι, το 2006 κάνει την πρώτη του εμφάνιση στα media, μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Βήμα FM, ενώ το 2008 και ύστερα από ένα κάστινγκ για μια εκπομπή που βρίσκεται στα σκαριά περνά την πόρτα της κρατικής τηλεόρασης. «Η ΕΡΤ έκανε ένα κάστινγκ για την εκπομπή Έχουμε και Λέμε που επρόκειτο να παρουσιάσει η Ρίκα Βαγιάνη. Μάλιστα η παρουσία του μετεωρολόγου στη συγκεκριμένη εκπομπή θα ήταν ιδιαίτερα αισθητή, μιας και το δελτίο καιρού θα ήταν καθημερινό και διάρκειας 15 λεπτών» εξηγεί ενώ παράλληλα περιγράφει το πρώτο του δοκιμαστικό στην τηλεόραση. «Εκείνη την ημέρα στο στούντιο εκτός από τη Ρίκα Βαγιάνη ήταν και ο Κώστας Αρβανίτης, που ανέλαβε την αρχισυνταξία της εκπομπής. Πώς την έβγαλα καθαρή στο δοκιμαστικό, ένας Θεός το ξέρει! Ένιωσα πως είχα όλα τα κακά επάνω μου. Την ώρα που παρουσίαζα το δελτίο μούδιασε το στόμα μου, ξεράθηκαν τα χείλη μου, ίδρωσα και είχα ταχυκαρδία. Με λίγα λόγια, στο πρώτο μου δοκιμαστικό έπαθα κρίση πανικού. Όλο αυτό, όμως, το έλεγξα και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα» αποκαλύπτει στο People.

Λίγες μέρες μετά, του τηλεφωνούν, του ανακοινώνουν πως τον επέλεξαν για το 15λεπτο δελτίο και κάπως έτσι ο Γιάννης μπαίνει στο συναρπαστικό κόσμο της τηλεόρασης.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Μιλά ανοιχτά και αποκαλύπτει τον μεγαλύτερο φόβο της! «Είχα πει ότι...»

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την υποστήριξη ορισμένων ανθρώπων, όπως της παραγωγού Βίκυς Λάσκαρη, του Κώστα Αρβανίτη αλλά και του διευθυντή οικονομικού της ΕΡΤ, Πέτρου Μάη. Από την άλλη, η Ρίκα Βαγιάνη ήταν εκείνη που με έμαθε πώς να στέκομαι μπροστά από την κάμερα, ώστε να παρουσιάζω το δελτίο καιρού. Είναι έξυπνη, εύστροφη και ένας άνθρωπος που μου έμαθε πολλά για την τηλεόραση. Πολλές φορές μού έλεγε πράγματα τα οποία επεξεργαζόμουν και τα κατανοούσα πλήρως όχι εκείνη τη στιγμή, αλλά μετά» παραδέχεται.

TAGS