Ελένη Φουρέιρα: "Από τότε που αποκάλυψα την καταγωγή μου..."

Ελένη Φουρέιρα:

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα στο περιοδικό Celebrity!

Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς αντιμετώπισε τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκε με αφορμή την αλβανική της καταγωγή αλλά και πως της ήταν εξαιρετικά δύσκολο να κρύβει την καταγωγή της. Διαβάστε παρακάτω...

-Έχεις επανειλημμένα μιλήσει για το ρατσισμό που δέχτηκες πριν αλλά και μετά το διαγωνισμό. Πώς αντιμετωπίζεις τέτοια φαινόμενα;

Από κάποια στιγμή και μετά δεν τους δίνεις σημασία, γιατί βλέποντας πόσο σε αγαπάει ο περισσότερος κόσμος παίρνεις δύναμη και κουράγιο να συνεχίσεις αυτό που κάνεις. Μια μικρή κατηγορία ανθρώπων, που ξέρουμε καλά ποιοι είναι, δεν μπορεί να με επηρεάσει μπροστά στην αποδοχή και τη στήριξη που βιώνω από τον πολύ κόσμο. Γιατί αν δεν είχα από πίσω μου τη δύναμη αυτού του κοινού, δεν θα ήμουν εδώ που είμαι τώρα. Αυτό κρατάω και τίποτα άλλο.

Δείτε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Το δημόσιο ξέσπασμα της τραγουδίστριας και η ανάρτηση στα social media που θα συζητηθεί!

-Δυσκολεύτηκες να τα καταφέρεις, να φτάσεις εδώ που είσαι τώρα;
Υπήρξαν δυσκολίες, όμως αναλογίζομαι και λέω ότι ίσως ήταν γραφτό να φτάσω εδώ που είμαι. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η επιτυχία μου ήταν αποτέλεσμα πολλών και σωστών αποφάσεών μου. Σίγουρα όμως δυσκολεύτηκα να κερδίσω την αποδοχή του κόσμου. Δεν ήταν εύκολο να κρύβω την καταγωγή μου. Όμως, εδώ και πέντε χρόνια που το αποκάλυψα, ηρέμησα.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Μιλά ανοιχτά και αποκαλύπτει τον μεγαλύτερο φόβο της! «Είχα πει ότι...»

-Δεν μετανιώνεις για πράγματα που είχες πει παλαιότερα;
Όχι, δεν μετανιώνω για τίποτα, γιατί είμαι αυτό που είμαι και έχω γίνει αυτό που έχω γίνει. Γιατί ξέρω πόσο δύσκολα το κατέκτησα όλο αυτό. Και δεν μετανιώνω γιατί όσοι άνθρωποι έχουν βιώσει ανάλογες καταστάσεις με εμένα, ή ακόμα και με τη σεξουαλική τους προτίμηση, ξέρουν πολύ καλά γιατί δεν πρέπει να μετανιώνουμε για τίποτα.