Το αστρονομικό ποσό που πωλούνται οι φωτογραφίες της Μενεγάκη με μαγιό! Η αποκάλυψη που δεν μπορούμε να πιστέψουμε! (Βίντεο)

Τι αποκάλυψαν στο Πρω1νό;

Το αστρονομικό ποσό που πωλούνται οι φωτογραφίες της Μενεγάκη με μαγιό! Η αποκάλυψη που δεν μπορούμε να πιστέψουμε! (Βίντεο)

Με αφορμή την φωτογραφία που ανέβασε στα social media η Ελένη Μενέγακη, με έναν κύκνο από την Άνδρο- η Φαίη Σκορδά, έμεινα άφωνη με το σώμα της παρουσιάστριας, ενώ ο Άρης Καβατζίκης μοιράστηκε ένα άγνωστο περιστατικό σχετικά με τους φωτογράφους!

Ο ίδιος, εξήγησε ότι τα παλαιότερα χρόνια, και συγκεκριμένα πριν 10 περίπου- οι paparazzi ζητούσαν από τα περιοδικά 1500 ευρώ για την κάθε φωτογραφία της Ελένης! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει! Εκτάκτως στο χειρουργείο...

«Αυτό που έχω προλάβει και εγώ....παιδιά τα πρώτα μαγιό της Ελένης μιλάμε για πολλά λεφτά, μιλάμε για μισθούς ολόκληρους- για να αγοράσεις τις φωτογραφίες- Μιλάμε για ποσά που ξεπερνούσαν τα 1500 ευρώ. Ναι πάντα το πρώτο μαγιό της σεζόν! Επειδή κάποτε ζούμε την περίοδο της ευμάρειας και το χρήμα στα περιοδικά κινούταν πολύ ελεύθερα και τα χρήματα πήγαινα και ερχόντουσαν . Σας το λέω ειλικρινά ότι ήταν μισθοί ολόκληροι...μπορείς να ήταν 3 μισθοί για το μαγιό της Ελένης. Τώρα μην παρεξηγηθείς- φαντάζομαι για τοι δικό σου το μαγιό όλοιθ σε παίρνουν και σε ενοχλούνε!»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: