Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για πρώτη φορά για την σχέση του με την Γερονικολού! Η ενόχληση και η αποκάλυψη! (Βίντεο)

Τι αποκάλυψαν στο Πρω1νό;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για πρώτη φορά για την σχέση του με την Γερονικολού! Η ενόχληση και η αποκάλυψη! (Βίντεο)

Στην εκπομπή Πρω1νό, με αφορμή το Instastory που ανέβασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για το Bachelor 3 που ξεκινάνε τα γυρίσματα, αναφέρθηκαν στην σχέση του ζευγαριού.

Ο Θέμης Γεωργαντάς, είπε χαρακτηριστικά ότι όλοι οι συντελεστές τις ταινίας έκαναν πρόβα για την ταινία. Η Φαίη Σκορδά, πρόσθεσε ότι είναι πολύ ωραίο ζευγάρι- ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς, συνέχισε ότι σύμφωνα με την Real Life το ζευγάρι έχει κάτω από την ίδια στέγη στο σπίτι της ηθοποιού στου Παπάγου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει! Εκτάκτως στο χειρουργείο...

Η Σοφία Τουντούρη, έιπε ότι το ζευγάρι ενοχλήθηκε από τους φωτογράφους που ήθελε να τους απαθανατίσει μαζί και να τους βρει στην πρόβα στην πρώτη ανάγνωση της ταινίας.

Στην συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης, πρόσθεσε: «Παιδιά, εγώ είχα ακριβώς πριν μια εβδομάδα μια κατ' ιδίαν συζήτηση με τον Γιάννη πριν από ακριβώς μια εβδομάδα- δεν πειράζει καλό είναι να τα λέμε κάποια πράγματα, δεν είναι κακό είναι και προς τιμήν του- αυτό που τον ενοχλεί αυτή την στιγμή λόγω της ευαισθησίας του παιδιού, είναι να τον απαθανατίζουν με το παιδάκι. Με την Ευαγγελία. Γιατί έρχεται σε τρομερά δύσκολη θέση. Δηλαδή, είδε ανθρώπους να είναι κρυμμένοι σε θάμνους και τρόμαξε ο ίδιος και το παιδί. Αυτό τον ενοχλεί πολύ περισσότερο από ότι να τον απαθανάτιζε κάποιος....»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: