Αποκάλυψη βόμβα για το «Χτυποκάρδια στο θρανίο»! Ποιον ρόλο αρνήθηκε ο Ντάνος;

Όντως τώρα;

Αποκάλυψη βόμβα για το «Χτυποκάρδια στο θρανίο»! Ποιον ρόλο αρνήθηκε ο Ντάνος;

Όπως ήδη ξέρουμε η ταινία "Χτυποκάρδια στo θρανίo", στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ, μεταφέρεται στο σανίδι 56 χρόνια μετά την προβολή της στο σινεμά σαν μιούζικαλ!

Το θρυλικό έργο θα ανέβει τον Οκτώβριο στο θέατρο Ήβη, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Λάκη Λαζόπουλου, με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Γερονικολού και τον Ορέστη Τζιόβα. Διαβάστε παρακάτω...

Στην εκπομπή "Όλα Καλά", όμως η δημοσιογράφος Σοφία Αλατζά αποκάλυψε πως ο Λάκης Λαζόπουλος είχε κάνει πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο για τον ρόλο του "Δημήτρη Παπαδόπουλου", που έπαιζε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ!

"Θα ακουστεί για πρώτη φορά αυτό που θα πούμε εδώ στην εκπομπή. Η πρώτη σκέψη του Λάκη Λαζόπουλου για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην παράσταση “Χτυποκάρδια στο θρανίο” ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Η πρώτη σκέψη, λοιπόν, του Λάκη Λαζόπουλου να πρωταγωνιστήσει ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Επικοινώνησε μαζί του, του έγινε η πρόταση, του είπε ότι τον θέλει για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρνήθηκε γιατί δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να κάνει αυτό το βήμα", είπε χαρακτηριστικά.