Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Σάκη Μπουλά! «Όταν έκανε την πρώτη του χημειοθεραπεία…»

Μόνο εκείνος θα μπορούσε να το πει αυτό!

Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Σάκη Μπουλά! «Όταν έκανε την πρώτη του χημειοθεραπεία…»

Στην εκπομπή “Εμείς” μίλησε ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον Σάκη Μπουλά και αποκάλυψε πράγματα, τα οποία δεν γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα!


«Ο Σάκης ήταν ένας άνθρωπος τόσο ευγενής, τόσο καλλιεργημένος, τόσο χαριτωμένος, τόσο πρίγκιπας! Αν μια γυναίκα έσκυβε και φαινόταν λίγο… περίεργα, ο Σάκης γύρναγε το κεφάλι από την άλλη. Ήταν ένας εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπος, κομψός, λεπτός, προσεκτικός, να μην σε στεναχωρήσει, να μην σε προσβάλλει.» είπε ο ίδιος φανερά συγκινημένος! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χωρισμός βόμβα στην showbiz! Τίτλοι τέλους μετά από δυο χρόνια για πασίγνωστη τραγουδίστρια!


« Κάθε μέρα έφερνε πράγματα. Είχε τη συνήθεια να ψωνίζει κάθε μέρα πράγματα. Και έφερνε στα παιδιά, παπούτσια, μπουφάν, πουκάμισα, σακάκια, δώρα συνέχεια… Στα κορίτσια λουλούδια! Ο Σάκης όταν έκανε την πρώτη χημειοθεραπεία, έφυγε από το νοσοκομείο και πήγε και αγόρασε καρέκλες, χαρωπός, γελαστός και χαριτωμένος…

Δείτε ακόμη: Power of Love - Trailer: Η ατάκα του καινούργιου παίκτη που άναψε φωτιές! Ποια δεσμευμένη φλέρταρε; (Βίντεο)

Πηγαίναμε σπίτι να του κάνουμε παρέα, γιατί πια είχε καταλάβει ότι θα έχει να περάσει έναν δρόμο δύσκολο, και δεν είχαμε που να κάτσουμε. Ο Σάκης ζούσε στο σπίτι μόνος του και είχε έναν καναπέ για την πάρτη του γιατί δεν πήγαινε κανείς στο σπίτι του. Επειδή ήξερε πολύ καλά τα ιατρικά, ο Σάκης το έπιασε με το χέρι του, έτσι το κατάλαβε. Το έπιασε με το χέρι του, είδε ότι κάτι δεν πάει καλά κι έτσι πήγε στον γιατρό. Ήταν ο πρώτος ασθενής, κατά τον γιατρό, που τον ρώτησε αν μπορεί να κάνει σεξ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Θωμόπουλος.