Μεγάλο πένθος στα media! Πέθανε η Μάγια Ταγοπούλου!

Μεγάλο πένθος στα media! Πέθανε η Μάγια Ταγοπούλου!

«Εφυγε» από τη ζωή την Τρίτη η Μάνια Τεγοπούλου, σε ηλικία 59 ετών.

Το τελευταίο διάστημα, η τελευταία εκδότρια της «Ελευθεροτυπίας», νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Διαβάστε παρακάτω...

Είχε αναλάβει τα ηνία της «Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε.» το 2008 μετά από το θάνατο του πατέρα της Κίτσου Τεγόπουλου.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι διακοπές με σκάφος και η φωτογραφία που σάρωσε στα social media!

Λόγω οικονομικών προβλημάτων της «Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε.», εκδότριας εταιρείας της Ελευθεροτυπίας, σταμάτησαν οι πληρωμές των εργαζόμενων στην εφημερίδα τον Αύγουστο του 2011.

Η Μάνια Τεγοπούλου βάσιζε ελπίδες για την επιβίωση της εφημερίδας και για την εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων της εταιρείας, σε τραπεζικό δάνειο, το οποίο ωστόσο δεν εγκρίθηκε τον Νοέμβριο του 2011. Ετσι παρέμειναν σε εκκρεμότητα οι οφειλές προς το προσωπικό, οι οποίες τον Νοέμβριο ανέρχονταν στα 3,2 εκ. ευρώ.

Δείτε ακόμη: Με νέο look η Μίνα Αρναούτη λίγο πριν την πρεμιέρα της! Πως σας φαίνεται η αλλαγή;

Στις 22 Δεκεμβρίου 2011 οι εργαζόμενοι, μετά από πληροφορίες ότι η εκδότρια εταιρεία είχε πρόθεση να υπαχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, αποφάσισαν την έναρξη επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών, αναστέλλοντας έτσι την κυκλοφορία της εφημερίδας.

Η εφημερίδα ζήτησε τελικά επίσημα την υπαγωγή της στο άρθρο 99 μερικές μέρες αργότερα, στις 30 Δεκεμβρίου και τελικά η εφημερίδα και η ιστοσελίδα κυκλοφόρησαν και πάλι στις 10 Ιανουαρίου 2013. Λίγο μετά τα οικονομικά προβλήματα επέστρεψαν και η εφημερίδα έκλεισε οριστικά.