Eπιστρέφει στην τηλεόραση η Τζένη Μπαλατσινού! Το κανάλι έκπληξη και η νέα εκπομπή!

Κάνει δυναμικό come back!

Eπιστρέφει στην τηλεόραση η Τζένη Μπαλατσινού! Το κανάλι έκπληξη και η νέα εκπομπή!

«Γη και ύδωρ» στα πόδια της Τζένης Μπαλατσινού από ισχυρό άντρα της τηλεόρασης! Η γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε πρόσφατα δελεαστική πρόταση από το Νέο Κανάλι και, όπως φαίνεται, είπε «ναι», προετοιμάζοντας επική επιστροφή!

Όπως αναφέρει η Espresso, η συνάντηση της με ισχυρό άντρα του σταθμού Φίλιππο Βρυώνη έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, με την πρώην σύζυγο του Πέτρου Κωστόπουλου να αναχωρεί από το στούντιο χαμογελαστή και γεμάτη ικανοποίηση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει ο Γιάννης Φλωρινιώτης! «Κάθε μήνα θα μου κάνουν μία ένεση στο μάτι για να επαναφέρουν το φως μου»

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, αυτό το επαγγελματικό ραντεβού σήμανε την λήξη συναγερμού για την ωραία Τζένη, η οποία μάλιστα μάζευε βαλίτσες για να μετακομίσει στην Αμερική. Η απόφαση της, όπως αναφέρει έγκυρη πηγή της Espresso, ήταν ειλημμένη και μάλιστα με την σύμφωνη γνώμη των παιδιών,αλλά και του πρώην άντρα της. Μόλις λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον γοητευτικό βουλευτή της Ν.Δ Βασίλη Κικίλια, η Σταρ Ελλάς 1990 επιθυμούσε να γυρίσει σελίδα, χτίζοντας μια νέα ζωή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Βεβαίως, στο πλευρό της, θα είχε τις κόρες της, την 22χρονη σήμερα Αμαλία και τη 19χρονη Αλεξάνδρα, οι οποίες ζουν εκεί φοιτώντας σε αμερικάνικα πανεπιστήμια. όσο για τον μικρό Μάξιμο; εκείνος θα έμενε με τον πατέρα του,αφού πηγαίνει ακόμη σχολείο και μια τόσο μεγάλη αλλάγή δεν θα του έκανε καλό.

Δείτε ακόμη: Power of Love: Tο φλερτ του Σάκη στην Κυριακή που έβγαλε από τα ρούχα της τη Μπακοδήμου! (Βίντεο)

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις ίδιες πηγές, η Τζένη Μπαλατσινού θεωρείται από το μεγάλο κανάλι η...ναυαρχίδα του! Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στους διαδρόμους του τηλεοπτικού σταθμού, και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της Espresso, αναζητεί την ομάδα συνεργατών που θα την πλαισιώσει στο νέο επαγγελματικό βήμα της! Με εντολή της διεύθυνσης όλα τα στελέχη θα την στηρίξουν δυνατά! Την πόρτα των ίδιων τηλεοπτικών εγκαταστάσεων έχουν περάσει επίσης η Βίκυ Κουλιανού, η οποία συζητάει για την παρουσίαση εκπομπής, αλλά και η η Βάλια Κακούτη η οποία εντάχθηκε στο πρωινό του σαββατοκύριακου με παρουσιαστές τον Θανάση Πάτρα και την Αντελίνα Βαρθακούρη!

Το γνωστό μοντέλο θα παρουσιάζει θέματα ομορφιάς, υγεία και μόδας!

Πηγή: εφημερίδα Espresso