Συγκλονιστική εξομολόγηση από Έλληνα ηθοποιό! «“Χάσαμε” τα δύο παιδιά στον...»

Ο λόγος για τον...

Συγκλονιστική εξομολόγηση από Έλληνα ηθοποιό! «“Χάσαμε” τα δύο παιδιά στον...»

O αγαπημένος ηθοποιός και η σύζυγός του έχουν ένα αγοράκι, το οποίο βάφτισαν πριν λίγο καιρό!

Ο ίδιος, παραχώρησε συνέντευξη στο "Λοιπόν" και μεταξύ των άλλων- μίλησε και για τρεις αποβολές που είχε η γυναίκα του! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Panorama: Τα καρφιά της Ντορέττας για τον Ηλία! «'Ήταν λάθος αυτό που έκανε»! (Βίντεο)

Ο λόγος για τον Σταύρος Νικολαΐδης!

Η άσχημη εμπειρία των τριών αποβολών σας έχει κάνει πιο υπερπροστατευτικούς στο παιδί σας, με μεγαλύτερες ανασφάλειες;

“Χάσαμε” τα δύο παιδιά στον 5ο και το τρίτο στον 3ο μήνα. Αυτή η εμπειρία μας έχει κάνει πιο συνειδητοποιημένους, πιο ώριμους, πιο υπομονετικούς με αυτό το παιδί. Η απώλεια αυτή μας ωρίμασε, ώστε να έχουμε περισσότερες αντοχές στις δυσκολίες που πάντα φέρνει ένα παιδί, ένα μωρό. Πάντα σκεφτόμαστε τα παιδιά που “χάσαμε”, θεωρούμε ότι είναι αγγελάκια, ότι βρίσκονται μαζί με τον πεθερό μου και μας βλέπουν. Μέχρι που γεννήθηκε ο γιος μας, δεν είχαμε ανακοινώσει πουθενά την εγκυμοσύνη της Γιώτας, γιατί ήμασταν επιφυλακτικοί και φοβισμένοι.

Μετά από όλο αυτό που είχαμε πάθει σε κάθε εγκυμοσύνη, ειδικά στην τελευταία, που προχώρησε, ήμασταν κάθε μήνα με την ψυχή στο στόμα. Όπως και όλοι οι δικοί μας γύρω μας. «Αχ να βγει κι αυτός ο μήνας», λέγαμε. Δεν το είχαμε πει ακόμα και σε κοντινά μας πρόσωπα, γιατί στεναχωριόντουσαν και ανησυχούσαν. Κάποια site έκαναν αναπαραγωγή των παλιών ειδήσεων της απώλειας των παιδιών και μας έπαιρνε κόσμος τρομαγμένος και ρωτούσαν: «Τι έγινε; Πάλι “χάσατε” παιδί;». Κάποιοι που δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι έγινε νόμιζαν ότι είχα ήδη παιδιά. Ο Θάνος ήταν δώρο θεού για εμάς, είπε στην Ρενέ Σαραντινού.