Αποκλειστικό: Μαζί Παπαργυρόπουλος - Σπυροπούλου: Η κοινή έξοδος στην παραλιακή, οι αγκαλιές και τα θερμά τετ α τετ! (photos)

Αποκλειστικό: Μαζί Παπαργυρόπουλος - Σπυροπούλου: Η κοινή έξοδος στην παραλιακή, οι αγκαλιές και τα θερμά τετ α τετ! (photos)

Ήταν γνωστό ότι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαν έρθει κοντά από την πρώτη στιγμή που μπήκε η παρουσιάστρια στο Survivor!

Η Σπυροπούλου ήταν εκείνη που είχε πλησιάσει τον Νάσο μέσα στο παιχνίδι και τα δύο άτομα ήρθαν κοντά με το "καλημέρα"! Διαβάστε παρακάτω...

Η πρώτη αποχώρησε από το παιχνίδι πριν από δύο μήνες και την προηγούμενη εβδομάδα την ακολούθησε και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος!

Δείτε ακόμη: Power of Love - Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Η ανατροπή και ο νικητής!

Ο αγαπημένος ηθοποιός μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα, ο οποίος με τον οποίο ήρθε κοντά ήταν ο Γιάννης Δρυμωνάκος, με τον οποίο είχαν γίνει "κολλητοί" μέσα στο παιχνίδι, ενώ σειρά πήρε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Μάλιστα οι δύο τους χτες, Πέμπτη, έκαναν και την πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση σε πολύ γνωστό κλαμπ της παραλιακής, από την μέρα που αποχώρησε και ο Νάσος από το Survivor!

Οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι εμφανίστηκαν σε κοινή παρέα στο γνωστό αυτό μαγαζί, με αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο πως βρίσκονται ιδιαίτερα κοντά, με τις αγκαλιές και τα χαμόγελα ανάμεσα στους δύο να δίνουν και να παίρνουν!

Το Athensmagazine.gr τρώπωσε στο παρεάκι και σας εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοτρολάρεται για ακόμη μια φορά! Η ξεκαρδιστική ανάρτηση για τον Θοδωρή Μαροσούλη!

Μάλιστα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόσταρε και φωτογραφία με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στην προσωπική της σελίδα στο Instagram! Δείτε την παρακάτω: