Πρώην συνεργάτης της Σπυροπούλου "καρφώνει" την Παραδεισάνου- Πετρουτσέλι! «Αυτό που της έκαναν λέγεται λίγο “οχιά”»

Ο λόγος για τον....

Πρώην συνεργάτης της Σπυροπούλου

O πρώην συνεργάτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, παραχώρησε συνέντευξη στη «Φωλιά των ΚουΚου»- ενώ μίλησε και για την συμπεριφορά της Φλορίντας Πετρουτσέλι και τη Νάνσυς Παραδεισάνου.

Ο λόγος για τον Στιβ Μιλάτο, που μεταξύ των άλλων, χαρακτήρισε την πράξη των δύο πρώην συνεργατών της Κωνσταντίνας, με όχι και τον καλύτερο τρόπο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πέθανε ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός, Νίκος Χύτας!

Το μοντέλο είπε στην εκπομπή του Star:

«Τη χρονιά που δούλεψα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ούτε αυτή ήταν ικανοποιημένη από μένα, ούτε εγώ από μένα. Αυτό που έκαναν η Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νάνσυ Παραδεισανού στην Κωνσταντίνα λέγεται λίγο “οχιά”.

Οχιά είναι το φίδι που το φυλάς το χειμώνα και το καλοκαίρι σε δαγκώνει. Θα σε φάει το καλοκαίρι το φίδι. Οπότε και αυτές έκαναν αυτό το πράγμα. Δηλαδή δεν γίνεται όσο ήταν στην εκπομπή “Κωνσταντίνα μου φίλη μου. Πάμε μαζί σε παραστάσεις”.

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστική εξομολόγηση από πασίγνωστο Έλληνα! «Στο σχολείο με φώναζαν γυναικωτό γιατί...»

Και ξαφνικά όταν τελειώνει η εκπομπούλα και τη διώχνουν, ξαφνικά “εγώ δεν ήμουν ποτέ φίλη μαζί της”. Αυτό λέγεται κοιτάμε λίγο τον απαυτό μας. Αυτό περί οχιάς πάει και στις δυο. Και είναι πολύ κακό. Η Κωνσταντίνη ήταν φίλη τους και το ένιωθε. Δεν είχε κάτι να κερδίσει από αυτό»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: