Survivor Panorama: Η ένταση ανάμεσα σε Ηλία και Κατερίνα και η "μπηχτή" για την Μελίνα! (Βίντεο)

«Ήταν λίγο άκυρη τοποθέτηση»

Survivor Panorama: Η ένταση ανάμεσα σε Ηλία και Κατερίνα και η

Στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, προβλήθηκε το απόσπασμα από το επεισόδιο και συγκεκριμένα στην συζήτηση του Ηλία και της Κατερίνας!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, εξήγησε ότι ο Ηλίας μετά από αυτά που ακούστηκαν για τους Μαχητές στο συμβούλιο -ότι δηλαδή οι Μαχητές κάνουν τα πάντα για την νίκη- περίμενε με την αντίδραση της Κατερίνας να πει ότι στάθηκαν απέναντι στον τραυματισμό της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power of Love- trailer! Οι εντάσεις συνεχίζονται και στο αποψινό gala! Tι θα δούμε στο επεισόδιο! (Βίντεο)

Από την άλλη πλευρά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξήγησε ότι μετά από την κίνηση των δύο παικτριών στην εκκίνηση ότι θέλουν να μιλήσουν, είπε ότι περίμενε να ακούσει από την Κατερίνα να αναφέρεται και στην Εύη!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε ότι η Εύη φαίνεται ότι θέλει να τα βρει με την Κατερίνα Δαλάκα, όπως και το αντίστροφο, αφού στην προκειμένη η παρεξήγηση ήταν ανάμεσα στον Ηλία και στην Κατερίνα!

«Και σε όλα αυτά έρχεται και η Μελίνα, η οποία μας θυμίζει το ξύλο που δεν είχε μπει στραβά και δεν έπεσε τελικά...», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να προσθέτει: «Ήταν λίγο άκυρη τοποθέτηση»

Δείτε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης: Δίνει δύναμη στους υποψήφιους των Πανελληνίων μέσα από ένα μοναδικό βίντεο!

Στην συνέχεια η Ντορέττα πρόσθεσε: «Για άλλη μια φορά, πρώτα απ όλα η Μελίνα αναφέρθηκε στον Ηλία...και αυτό που έκανε και είπε ότι έπεσε η μπάρα- ενώ δεν είχε πέσει. Άλλο συζητάγαμε εκείνη την ώρα, άλλο απάντησε η Μελίνα...»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: