Η βιτριολική ατάκα για την Σπυροπούλου και τα... ΚΑΠΗ: "Τραγίλα και γιδίλα..."

Η βιτριολική ατάκα για την Σπυροπούλου και τα... ΚΑΠΗ:

Της πέταξαν λάσπη, την αποκάλεσαν μεταξύ άλλων «Ιέρεια της Cult TV» και την υποτίμησαν πολλές φορές στα περισσότερα από 25 χρόνια της καριέρας της στην έντυπη δημοσιογραφία και στην τηλεόραση.

Σήμερα η Βίκυ Μιχαλονάκου, η πάλαι ποτέ δικαστής του «Ερωτοδικείου», σπάει τη σιωπή της στο Youweekly.gr και τον Γιώργο Κακογιάννη, κρίνει παλιούς και νέους παρουσιαστές και καταδικάζει με τη σειρά της τα φετινά προγράμματα της ιδιωτικής τηλεόρασης, με πρώτα απ’ όλα όσα προσπάθησαν να τη μιμηθούν: τα realities αγάπης «Power of Love» και «Game of Love»... Διαβάστε παρακάτω...

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την οποία έσφαξε με το γάντι....

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Αποκαλύπτει πόσα κιλά είναι μετά την εγκυμοσύνη!

Η άνοδος των ριάλιτι στην τηλεόραση συνδέεται με την οικονομική κρίση;

Η χρυσή εποχή των ριάλιτι ήταν την τελευταία δεκαετία των παχέων αγελάδων –μη εξαιρουμένων και των αγελάδων που αφόδευαν τον Αρναούτογλου– και της αμετροεπούς ευμάρειας και τηλεοπτικής βαλκάνιας ξεφτίλας και πνευματικής ένδειας.

Πώς βλέπετε την επάνοδο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά το «Survivor»;

Δεν παρακολουθώ «Survivor» και δεν γνωρίζω τους συμμετέχοντες. Πάντως, η Κωνσταντίνα στο τηλεοπτικό «σπιτάκι» της επιβίωσε επί μακρόν χάρη στην κοινωνική ευαισθησία της που διαπερνούσε για τις φερέλπιδες τηλεπερσόνες ένα ηχηρό ηθικό δίδαγμα: «Αγάπησε και εσύ το ΚΑΠΗ της γειτονιάς σου, γίνε εθελόντρια της Τρίτης Ηλικίας». Αυτό κι αν ήταν «Survivor»!!!

Ο Γιώργος Λιάγκας «κόπηκε». Πιστεύετε πως θα επιστρέψει; Έχει πια την ίδια απήχηση στον κόσμο;

Ο Γιώργος Λιάγκας υπήρξε επαναστάτης χωρίς αιτία. Αφού απέτυχε ως πολιτευτής, προτίμησε να είναι ένας σεμνός διασκεδαστής των πρωινάδικων, ορθάδικων μεταξύ παπάρας, καρμπονάρας και της πρώην ξανθιάς συντρόφου του. Μετά τη διάλυση του έγγαμου βίου του αναζήτησε την τύχη του στα τηλεοπτικά παίγνια αλλά και εδώ στάθηκε «unlucky». «Και ιδού ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός και μακάριος ο δούλος, όν ευρήσει γρηγορούντα· ανάξιος δε πάλιν…» δεν είχε την αναμενόμενη ακολουθία στο μεταμεσονύκτιο «Late Night». Εν πάση περιπτώσει, επειδή ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας «θερβαντικός» πολεμιστής με όλα τα θετικά και αρνητικά συμπαρομαρτούντα μιας έντονης και πληθωρικής προσωπικότητας και επειδή η ελληνική τηλεόραση συνεχίζει να παράγει «άρτον και θεάματα», θα ξαναγυρίσει οσονούπω στην τηλεοπτική αρένα.

Δειτε ακόμη: Power of Love: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι! (Βίντεο)

Υπάρχει κάποια παρουσιάστρια που θα ξεχωρίζατε και γιατί;

Δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω οποιαδήποτε, εκτός από τη μεγάλη κυρία της δημοσιογραφίας, της πολιτικής, Λιάνα Κανέλλη, η οποία είναι μαχόμενη και δεν κωλώνει πουθενά και έχει την ορμή τίγρεως να πολεμήσει ένα σύστημα που προάγει μικροαστικές φοβίες και ελληναρίστικους μεγαλοϊδεατισμούς.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε πως ξεβλάχεψε τους Έλληνες με τα περιοδικά του. Συμφωνείτε;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος χρεοκόπησε αισθητικά, πούλησε ιλουστρασιόν πασοκίλα, τραγίλα και γιδίλα από τον Βόλο με ολίγο Παρίσι και πολύ Μύκονο. Ήταν ΠΑΣΟΚ, παρέμεινε ΠΑΣΟΚ, είναι ΠΑΣΟΚ – ΣΟΚ και Δέος... Ο Κωστόπουλος εκπόρνευσε, δίκην πορνοβοσκού, τον υποκριτικό νεοπλουτισμό των νεοελλήνων.