Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά την γέννηση του γιου της! Αποκάλυψε πως αντέδρασαν οι κόρες της! (Βίντεο)

Τι είπε η γλυκιά μανούλα!

Σταματίνα Τσιμτσιλή:  Η πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη  μετά την γέννηση του γιου της! Αποκάλυψε πως αντέδρασαν οι κόρες της! (Βίντεο)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού κρατάει στην αγκαλιά της- τον καρπό του έρωτα της με τον Θέμη Σοφό!

Η γλυκιά μανούλα, παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική, μετά την γέννηση του γιου της- ενώ μίλησε στην κάμερα της εκπομπή Αποκαλύψεις στο Νέο Κανάλι και μεταξύ των άλλων, μίλησε και για τον ενθουσιασμό που έχουν οι κόρες της με το νέο μέλος της οικογένειας τους! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: «Η σχέση μου θεώρησε ότι είμαι με τον Λάτσιο»! Πασίγνωστη Ελληνίδα ξεκαθαρίζει την αλήθεια μετά από χρόνια! (Βίντεο)

«Είναι παρά πολύ ενθουσιασμένες. Θέλουν πάρα πολύ και να βοηθάνε και να κάνουν πράγματα, απλά επειδή κυκλοφορούν ιώσεις και μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, θυμάσαι που ο καιρός ήταν μια βροχή, μια ζέστη...μια 40 βαθμοί μια 15..είχαμε πολλές ιώσεις και της είχα ξέρεις λίγο σε απόσταση...τον ακουμπάμε μόνο στα ποδαράκιαα, δεν του δίνουμε πολλά φιλάκιαα...είναι πολύ ενθουσιασμένες»

Όσο για το για τα τηλεοπτικά της σχέδια; Η παρουσιάστρια έχει ανανεώσει με το κανάλι!

«Ούτως η άλλως με τον Alpha έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Είμαστε αυτή την στιγμή στην τελική φάση κάποιων συζητήσεων, αλλά εδώ μου δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία και χτίσαμε μια ωραία συνήθεια...»

Η παρουσιάστρια, είπε ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην εκπομπή- ενώ εξήγησε ότι δεν είναι άνθρωπος των πολλών ανθρώπων, ενώ συζητάει με τον σταθμό για τηλεοπτικές αλλαγές!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: