Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 | Επικοινωνία

Κατερίνα Γερονικολού: Μιλάει πρώτη φορά για την σχέση της με τον Τσιμιτσέλη: "Δεν ξέρω τι θα συμβεί αλλά..."

Κατερίνα Γερονικολού: Μιλάει πρώτη φορά για την σχέση της με τον Τσιμιτσέλη:
News 10.06.2018 12:04

Στην εφημερίδα Real και στο ένθετο Real Life μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη κοπέλα μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και όπως όλα δείχνουν... το ζευγάρι έχει αποφασίσει να σταματήσει το κρυφτούλι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: "Έκλαιγε 2 ώρες και δεν είχα καταλάβει ότι...": Η τρομερή περιγραφή για τις πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό!

Η Κατερίνα στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν είναι ζευγάρι είπε χαρακτηριστικά:

"Τίποτα δεν με ενοχλεί, απλώς δεν νιώθω άνετα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, δεν είμαι έτοιμη να πω κάτι! Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί. Για την ώρα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι παίζουν με τον Γιάννη στην ταινία "Bachelor 3", που γυρίζεται αυτή την εποχή, γεμίζοντας με χαρά. Νομίζω ότι το σενάριο της είναι δυνατό και έχει μεγάλες εκπλήξει και πολλές ανατροπές", τόνισε και συμπλήρωσε:

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τρινταφυλλίδου: Επιστρέφει άρον άρον! Τα βρήκε μπαστούνια στο LA. Αποκάλυψη...

"Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας (σ.σ. γελάει πονηρά). Αυτό σου αρκεί; Σου τονίζω ξανά πως είναι νωρίς ακόμα και δεν είμαι έτοιμη να πω κάτι παραπάνω από το ότι ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί. Γενικά το πιστεύω αυτό. Δεν μου αρέσει να μιλάω για κάτι - ειδικά όταν είναι τόσο λεπτό και είναι στην αρχή του..."

Share