Νίκος Οικονομόπουλος- Ευαγγελία Αραβανή: Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε! Η ρομαντική απόδραση του ζευγαριού στην Χαλκιδική!

Τι όμορφο ζευγάρι!

Νίκος Οικονομόπουλος- Ευαγγελία Αραβανή: Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε! Η ρομαντική απόδραση του ζευγαριού στην Χαλκιδική!

Την οµορφότερη περίοδο της σχέσης τους φαίνεται να διανύουν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Όπως αναφέρει η Real Life, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και ο γνωστός τραγουδιστής ξέκλεψαν λίγο χρόνο από την απαιτητική καθηµερινότητά τους και πραγµατοποίησαν την πρώτη τους καλοκαιρινή εξόρµηση στην ειδυλλιακή Χαλκιδική. «Ήταν µια ευκαιρία να απολαύσουν λίγο χρόνο οι δυο τους µε αφορµή τις εµφανίσεις του Νίκου σε γνωστό νυχτερινό στέκι της συµπρωτεύουσας», εξηγεί στη Realnews πηγή από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού και συµπληρώνει: «Το καλοκαίρι τους µόλις ξεκίνησε! Ανυποµονούν να απολαύσουν τις διακοπές τους σε διάφορα µέρη της Ελλάδας, σε αγαπηµένα νησιά, αλλά και σε εξωτικά θέρετρα του εξωτερικού». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Παντρεύεται ο πρώην παίκτης των Διασήμων! Όλες οι λεπτομέρειες για γάμο του ζευγαριού!

Η Ευαγγελία και ο Νίκος επισκέφθηκαν το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, όπου και έµειναν για µία ολόκληρη εβδοµάδα σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή Παλιούρι της Κασσάνδρας. Απόλαυσαν τον καυτό ήλιο και τα καταγάλανα νερά, έκαναν spa στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήµατος και πόζαραν χαµογελαστοί µαζί µε θαυµαστές που έσπευσαν να τους µιλήσουν. Στην παρέα τους, µάλιστα, βρέθηκε για λίγες ηµέρες και ο καλός φίλος τους, pr manager Χάρης Σιανίδης.

Ο Νίκος Οικονοµόπουλος ανήρτησε µία τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασµό στο Instagram, όπου φαίνεται να απολαµβάνει το πρωινό του δίπλα στην ιδιωτική πισίνα του δωµατίου όπου διέµενε µε τη σύντροφό του. «Φιλιά πολλά από Χαλκιδική», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, ανανεώνοντας το ραντεβού µε τους θαυµαστές του στο νυχτερινό κέντρο όπου εµφανίζεται στη Θεσσαλονίκη. Η Ευαγγελία, από την άλλη, µοιράστηκε µε τους διαδικτυακούς της φίλους ένα όµορφο στιγµιότυπο την ώρα που απολάµβανε την ηλιοθεραπεία της δίπλα στη θάλασσα, φορώντας ένα ολόσωµο µαγιό που αναδείκνυε την καλλίγραµµη σιλουέτα της. «Περιορίστηκαν µόνο στους χώρους του ξενοδοχείου. Ηθελαν να περάσουν χρόνο µαζί», συνεχίζει η ίδια πηγή και καταλήγει: «Από τότε που τελείωσαν οι υποχρεώσεις της στην Αθήνα, η Ευαγγελία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγαπηµένου της. ∆εν θέλει να χάνει λεπτό µακριά του». Τον ακολούθησε µάλιστα στη συµπρωτεύουσα, όταν έναν µήνα πριν αποδεσµεύτηκε από το ριάλιτι σόου «Dancing with the stars» που παρουσίαζε και εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη για να βρίσκεται συνεχώς µαζί του κατά τη διάρκεια των εµφανίσεών του εκεί.

Δείτε ακόμη: Survivor 2 -Spoiler: Το 5λεπτο βίντεο του σημερινού επεισοδίου! Οι "μπηχτές"της Σαλταφερίδου για την Μελίνα και το έπαθλο άνεσης! (Βίντεο)

Αυτό το διάστηµα οι δυο τους σχεδιάζουν το πρώτο τους κοινό καλοκαίρι, ενώ το πρόγραµµά τους συµπεριλαµβάνει την καλοκαιρινή περιοδεία του τραγουδιστή, αλλά και τα επαγγελµατικά ραντεβού της παρουσιάστριας ενόψει της επόµενης σεζόν.

Πηγή: Εφημερίδα Real Life