Ελένη Μενεγάκη: Με παρτό μαγιό για μπάνιο! Το σκάφος και ο Μάκης Παντζόπουλος! Αποκλειστικές φωτογραφίες..

Ελένη Μενεγάκη: Με παρτό μαγιό για μπάνιο! Το σκάφος και ο Μάκης Παντζόπουλος! Αποκλειστικές φωτογραφίες..

Βαδίζει αισίως στα 48 χρόνια, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, κι όμως καταφέρνει μέχρι σήμερα να κλέβει την παράσταση με τις εμφανίσεις της.

Τελευταίο παράδειγμα το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν επισκέφτηκε τα αγαπημένα της Άχλα παρέα με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο.

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Πως μια "κοντή", "κακιά" κατάφερε τα πάντα στην ζωή της!

Όλοι μαζί επιβιβάστηκαν στο σκάφος της παρουσιάστριας «Λάουρα» –από τη μεγαλύτερη κόρη της– με το οποίο κάθε καλοκαίρι εξερευνούν την Άνδρο και έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την «ωραία Ελένη» της ελληνικής τηλεόρασης, αφού της θυμίζει τα παιχνίδια και τις χαρούμενες στιγμές που έχει περάσει εκεί με τα παιδιά της.

Την ώρα που επιβιβαζόταν, βέβαια, μάζεψε το φόρεμα της για να μη βραχεί από τη θάλασσα, με αποτέλεσμα το «κλικ» του φωτογράφου να προλάβει μερικά «καυτά» στιγμιότυπα που σας παρουσιάζει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα το Youweekly.gr.

Δείτε ακόμη: «Είναι ελεύθερη η Τζίνα Αλιμόνου; Δεν επιστρέφω ποτέ πίσω»! Τα καρφιά γνωστού Έλληνα που θα συζητηθούν!

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, ακόμα και σήμερα το σώμα της Ελένης Μενεγάκη κάνει τα απανταχού αρσενικά να ξεχάσουν πως ο χρόνος πέρασε από πάνω της, και μακαρίζουν την τύχη του Μάκη Παντζόπουλου που την έχει στο πλευρό του...

Δείτε ακόμη: Το πιο ωραίο ζευγάρι! Η Δανάη Παππά ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τον Στέφανο Μιχαήλ!

Για καλή της τύχη, πάντως, οι περισσότεροι λουόμενοι δεν αντιλήφθηκαν το εν λόγω περιστατικό, αφήνοντάς τη να αναχωρήσει ινκόγκνιτο – αφού πρώτα είχε καλύψει το πρόσωπό της με γυαλιά και ένα μεγάλο καπέλο.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 13/6, μόνο με 1.5€ / Φωτογραφίες: Άγγελος Λίγκας