Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Μιλάει ανοιχτά για το γάμο του πατέρα της με τη Νατάσα Καλογρίδη!

Αποκάλυψε όλη την αλήθεια!

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Μιλάει ανοιχτά για το γάμο του πατέρα της με τη Νατάσα Καλογρίδη!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν σήμερα η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου η οποία είχε διάθεση για αποκαλύψεις!


Η κόρη του γνωστού ποινικολόγου και της Ζωής Λάσκαρη μίλησε για τη σχέση του πατέρα της με τη Νατάσα Καλογρίδη αλλά και για το Μαριχουάνα Στοπ! Διαβάστε παρακάτω....


«Δεν ισχύει το δημοσίευμα ότι παντρεύεται ο πατέρας μου. Η Νατάσα είναι καλό παιδί, είναι εκκεντρική, είναι έξυπνη. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να συντονιστείς με κάποιον», είπε για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη Νατάσα Καλογρίδη.

Δείτε ακόμη: Μαρία Λουίζα Βούρου: Ποζάρει με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης!

Σχετικά με την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει το ρόλο της Ζωής Λάσκαρη στο Μαριχουάνα Στοπ είπε: «Επιμένω στην άποψή μου ότι μου αρέσει η Κωνσταντίνα Κομμάτα για το Μαριχουάνα Stop. Μου αρέσουν τα φρέσκα άτομα, πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά. Δεν μας ρώτησε ο Γιώργος Βάλαρης, ούτε καν. Από την πλευρά της Νατάσας ξέρω ότι είχε γίνει και στην ίδια πρόταση».

Κλείνοντας αποκάλυψε επίσης ποια στιγμή στεναχωρήθηκε πιο πρόσφατα: «Όταν είδα τη φωτογραφία του πατέρα μου με το μαγιό και την καρύδα στις Μαλδίβες με στεναχώρησε».