Η διάψευση της Μαρίας Ελένης για το γάμο Καλογρίδη - Λυκουρέζου και η ανακοίνωση του Κοκλώνη που διαγράφτηκε λίγα λεπτά μετά! (Βίντεο)

Μπάχαλο!

Η διάψευση της Μαρίας Ελένης για το γάμο Καλογρίδη - Λυκουρέζου και η ανακοίνωση του Κοκλώνη που διαγράφτηκε λίγα λεπτά μετά! (Βίντεο)

Σάλος έχει προκληθεί με δημοσίευμα περιοδικού που θέλει τη Νατάσα Καλογρίδη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο να κάνουν σχέδια γάμου για τον επόμενο Σεπτέμβριο!

Αξιοσημείωτο είναι ότι τον Σεπτέμβριο θα έχει «κλείσει» ένας χρόνος από τον θάνατο της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη αφού έφυγε από την ζωή το περσινό καλοκαίρι! Διαβάστε παρακάτω...

Τόσο η ηθοποιός, όσο και ο ποινικολόγος δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι, αλλά η Μαρία Ελένη βρέθηκε χτες στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είπε ότι ο γάμος δεν ισχύει! Ωστόσο ο κολλητός τους φίλος, Νίκος Κοκλώνης προχώρησε σε μια ανακοίνωση, το βράδυ της Τετάρτης η οποία εξαφανίστηκε μόλις λίγα λεπτά αργότερα!

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Ρομαντική απόδραση στη Μύκονο μόνο για δύο! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

«Λοιπόν, θέλω να σας πω ένα μυστικό. Δεν με αφήνουν, αλλά εγώ θα σας το πω. Δεν κρατιέμαι. Γάμος θα γίνει και ο κουμπάρος θα είμαι εγώ! Που; Συντονιστείτε για να δείτε…» είπε χαρακτηριστικά σε instastory του, που σβήστηκε!

«Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι εάν υπάρξει είτε τελετή σε Δημαρχείο, είτε Μυστήριο, αυτό θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα» είπε ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό και η όλη κατάσταση έχει περιπλεχθεί αρκετά! Δείτε το σχετικό βίντεο: