Survivor Panorama: Ο Μιχάλης Μουρούτσος ξεκαθαρίζει την αλήθεια για τον διαχωρισμό αντρών και γυναικών! (Βίντεο)

Τι είπε ο πρώην παίκτης των Διασήμων;

Survivor Panorama: Ο Μιχάλης Μουρούτσος ξεκαθαρίζει την αλήθεια για τον διαχωρισμό αντρών και γυναικών! (Βίντεο)

Πολύς ντόρος έγινε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του σχετικά με τον διαχωρισμό αντρών και γυναικών- που έγινε μέσα στην ομάδα των Διασήμων!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama έδωσε την δική του απάντηση στην Ντορέττα Παπαδημητρίου! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μιχάλης Μουρούτσος: «Την Κατερίνα την ξέρω από μωρό παιδί...»! Τι αποκάλυψε για την παίκτρια των Διασήμων; (Βίντεο)

Ο πρώην παίκτης των Διασήμων εξήγησε ότι έγινε μια συζήτηση με τους υπόλοιπους παίκτες και την έκταση που πήρε το περσινό Survivor- ενώ είπε ότι όλοι παίκτες μπήκαν φοβισμένοι ότι ίσως χαλάσει η εικόνα τους μέσα στο παιχνίδι και μεταξύ των άλλων και επειδή δεν γνώριζε με τι ανθρώπους είχε να κάνει, εξέφρασε την επιθυμία του να προστατέψει στην σχέση του και ζήτησε από τις κοπέλες να μην κάνουν την οποιαδήποτε χειρονομία ή κάποιο πλάνο που να τον δείχνει απομονωμένο!

Ο ίδιος, είπε ότι η συζήτηση έμεινε εκεί- ενώ κατάλαβε στο μέλλον πόσο άστοχη ήταν η συζήτηση αφού γνωρίζοντας όλα τα παιδιά δεν θα υπήρχε ποτέ τέτοια περίπτωση!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: