Στο νοσοκομείο η Βούλα Πατουλίδου! Τι συνέβη;

Η ανάρτηση στα social media!

Στο νοσοκομείο η Βούλα Πατουλίδου! Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Βούλα Πατουλίδου!

Η χρυσή Ολυμπιονίκης και αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ανέβασε στoν προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ότι λόγω προβλημάτων υγείας δεν θα παραβρεθεί στην εκδήλωση, που θα γίνει στην Καλαμαρία,με σκοπό την ευαισθητοποίηση μας στο θέμα της μεταμόσχευσης μυελού των οστών- όπως χαρακτηριστικά ανέφερε . Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Η Δούκισσα Νομικού μιλά ανοιχτά για το τηλεοπτικό της μέλλον! Σε ποιο κανάλι θα την δούμε την επόμενη σεζόν!

Πιο συγκεκριμένα, η Βούλα Πατουλίδου, έγραψε στην λεζάντα: «Προβλήματα υγείας δε μου επέτρεψαν να παρευρεθώ στην εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης με σκοπό την ευαισθητοποίηση μας στο θέμα της μεταμόσχευσης μυελού των οστών, που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Παλατάκι (Κυβερνείο) στην Καλαμαριά. Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα για τα παιδιά και τους ενήλικες που χρειάζονται την αγάπη και την αλληλεγγύη μας, που χρειάζονται κάτι από εμάς, από τον οργανισμό μας, για να μπορέσουν να χαμογελάσουν ξανά στη ζωή...»

Δείτε την ανάρτηση της: