Η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε τη σχέση της με τον Αγγελόπουλο! Μας αιφνιδίασε!

Μη βιαστείτε να χαρείτε...

Η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε τη σχέση της με τον Αγγελόπουλο! Μας αιφνιδίασε!

Η αλήθεια είναι πως δεν είχε τύχει να γνωριστούμε και μόλις τη συνάντησα, διαπίστωσα ιδίοις όμμασι ότι πρόκειται όντως για μια πολύ όμορφη γυναίκα. Αυτή είναι η πρώτη ανάγνωση.

Η δεύτερη είναι πως, εκτός από όμορφη, λάμπει από ευτυχία, κάτι που μου μετέδωσε από την πρώτη στιγμή και της το είπα αβίαστα. Διαβάστε παρακάτω...

«Μέσα σε δυο μέρες είσαι το δεύτερο άτομο που μου το λέει. Τις προάλλες συναντήθηκα με τη Βασιλική Τρουφάκου στα γυρίσματα του Bachelor 3 και μου είπε ακριβώς το ίδιο: Πως βγάζω μια ηρεμία και μια χαρά. Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ευτυχισμένη, είμαι καλά. Αυτό, όμως, έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Με πετυχαίνεις στο φινάλε μιας επαγγελματικής σεζόν, η οποία στέφθηκε με επιτυχία τόσο για το σίριαλ Τατουάζ όπου παίζω όσο και για την παράσταση Φιλουμένα Μαρτουράνο. Ήταν μια γεμάτη σεζόν» εξομολογείται στο People η Κατερίνα Γερονικολού!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Αποχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα; Η αλήθεια μόνο εδώ...

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο θα γίνουμε ζευγάρι»

Τον Ιανουάριο στο καστ του σίριαλ Τατουάζ εντάχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ύστερα από πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά τη συγκεκριμένη επιλογή, από την άποψη πως ο Ντάνος δεν είχε καμία σχέση με το χώρο της υποκριτικής – αλλά βρέθηκε εκεί με όχημα την τεράστια δημοφιλία που απέκτησε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor. «Ήταν όντως μια απρόβλεπτη συνεργασία. Δεν περίμενα με τίποτα πως ο Γιώργος θα ερχόταν στη σειρά. Δεν μας είχε προετοιμάσει κανείς.

Είχα, όμως, μεγάλη εμπιστοσύνη σε εκείνους που τον επέλεξαν. Είμαι από τους ελάχιστους ανθρώπους που δεν έβλεπαν Survivor. Είδα μόνο τον τελικό. Γνώριζα ποιος είναι ο Αγγελόπουλος από τα δημοσιεύματα, αλλά δεν τον είχα παρακολουθήσει. Την πρώτη φορά που πήγαμε με το αυτοκίνητό του στα Μετέωρα για το γύρισμα παρατήρησα πως είχε κρεμασμένο ένα εικόνισμα στον καθρέφτη. Μου έκανε εντύπωση το πόσο βαθιά θρησκευόμενος είναι, αλλά και η ευγένειά του. Όταν έρχεται στο γύρισμα, φιλάει σταυρωτά όλα τα μέλη του συνεργείου πριν ξεκινήσουμε. Τον συμπαθώ και με συμπαθεί πολύ. Μάλιστα, στη σειρά θα γίνουμε σύντομα ζευγάρι» αποκαλύπτει.

Δείτε ακόμη: Κατέρρευσε ο Ντίνος Καρύδης για τη Μακεδονία! Έπαθε έμφραγμα στο συλλαλητήριο...

Στην πραγματική ζωή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άντρας που θα τραβούσε την προσοχή της; «Ναι, είναι γοητευτικός και είμαστε καλοί συνεργάτες αλλά οι σχέσεις μας – όσο καλή επικοινωνία κι αν έχουμε – είναι καθαρά επαγγελματικές. Θα είμαστε, πάντως, ένα ωραίο τηλεοπτικό ζευγάρι και θα υπάρξει μεγάλο σασπένς όσον αφορά στην εξέλιξη της σειράς. Αυτό που θα συμβεί στην πορεία ανάμεσα σε μένα και τον Στέφανο (σ.σ. ο ρόλος που υποδύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Τατουάζ) δεν θα το πιστεύει κανείς» εξηγεί η Κατερίνα, ενώ ξεκαθαρίζει ότι θα υπάρχει μεγάλη αγωνία για την έκβαση της υπόθεσης στο δεύτερο κύκλο, ο οποίος θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Alpha το φθινόπωρο.

Από το περιοδικό people