Το δημόσιο άδειασμα Καραβάτου - Κατσούλη στον Alpha! Η ατάκα κόλαφος για τον Λουδάρο και η σπόντα για τη Σπυροπούλου! (Βίντεο)

Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν!

Το δημόσιο άδειασμα Καραβάτου - Κατσούλη στον Alpha! Η ατάκα κόλαφος για τον Λουδάρο και η σπόντα για τη Σπυροπούλου! (Βίντεο)

Τις δύο συνεντεύξεις του Αντώνη Λουδάρου στις οποίες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας, στη Φωλιά των Κου Κου και τα όσα είπαν θα συζητηθούν!

Αρχικά, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πώς είχαν αντιδράσει με τον Κρατερό Κατσούλη, όταν πληροφορήθηκαν ότι ο ηθοποιός θα ενταχθεί στην ομάδα του «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» αφού τότε έκαναν τη πρωινή εκπομπή του Epsilon, άρα ήταν ανταγωνιστές! Διαβάστε παρακάτω...

«Εκείνη την χρονιά ήταν όταν είχαμε πάει εμείς στο Epsilon για να κάνουμε την πρώτη χρονιά του Σαββατοκύριακου εκεί πέρα και ήταν και μια χρονιά, η οποία είχε εξαιρετικές αποδώσεις από ό,τι θυμόμαστε. Όταν είχαμε ακούσει ότι έπεισαν τον Αντώνη Λουδάρο να είναι στη συγκεκριμένη εκπομπή είπαμε “πω πω”! Αυτό ήταν μια κίνηση ματ γιατί ο Αντώνης κουβαλάει πίσω του μια τρομερή εμπειρία και ένα στάτους, το οποίο είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο το οποίο θα ήταν συμφέρον να το εκμεταλλευτούν όσο περισσότερο γίνεται» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε ακόμη: "Βόμβα" στο Power of Love! Εκτός ημιτελικού το μεγάλο φαβορί! Ποιος παίκτης αποχωρεί την Παρασκευή;

Στη συνέχεια μάλιστα ο Κρατερός Κατσούλης πρόσθεσε μια ατάκα... κόλαφο: «Νομίζω, εάν υπήρξε κάποιος λάθος χειρισμός ήταν από την πλευρά των ανθρώπων που φώναξαν τον Αντώνη, γιατί ο ίδιος ο Αντώνης δεν έπαθε τίποτα». Δείτε το σχετικό βίντεο: