Βασιλικός γάμος: Η υπόσχεση του Πρίγκιπα Χάρι στον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ! Τι του ζήτησε για να του δώσει το χέρι της; (Bίντεο)

Έδωσε τη πρώτη του συνέντευξη!

Βασιλικός γάμος: Η υπόσχεση του Πρίγκιπα Χάρι στον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ! Τι του ζήτησε για να του δώσει το χέρι της; (Bίντεο)

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι έδωσε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ!

Όπως τόνισε ο Τόμας Μαρκλ, ήταν συντετριμμένος που δεν κατάφερε να παραδώσει την κόρη του στην εκκλησία ωστόσο απουσίαζε λόγω προβλήματος υγείας! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ανάρρωνε από σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην καρδιά του.


«Έκλαψα. Κατέληξα μια υποσημείωση σε μια από τις σπουδαιότερες στιγμές στην ιστορία, ενώ θα έπρεπε να είμαι ο πατέρας που συνοδεύει την κόρη του στον ναό», είπε ο 73χρονος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της Βρετανίας.

Δείτε ακόμη: "Βόμβα" στο Power of Love! Εκτός ημιτελικού το μεγάλο φαβορί! Ποιος παίκτης αποχωρεί την Παρασκευή;

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο αντικαταστάτη. Έδειχνε πολύ όμορφος. Ένιωσα ζήλια, ευχήθηκα να ήμουν στη θέση του αλλά ευχαριστούσα τον Θεό που ήταν εκεί αυτός» είπε για το Πρίγκιπα Κάρολο που τελικά συνόδευσε τη νύφη!

Υπενθυμίζεται ότι, λίγο πριν την τελετή ο Τόμας Μαρκλ είχε εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο που παραλίγο να επισκιάσει τη μεγάλη στιγμή της κόρης του, αφού είχε συνεργαστεί με έναν παπαράτσι για να «στήσει» φωτογραφίες προετοιμασίας για τον γάμο!

Στη συνέντευξη ο ίδιος τόνισε ότι δεν το έκανε για τα χρήματα και πως είπε, τόσο η κόρη του όσο και ο γαμπρός του έδειξαν κατανόηση και τον συγχώρεσαν αμέσως όταν τους τηλεφώνησε για να απολογηθεί, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου.


Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε κλείνοντας ότι, όταν ο πρίγκιπας Χάρι τον είχε καλέσει στο τηλέφωνο για να του ζητήσει την άδεια να παντρευτεί την κόρη του, εκείνος τον είχε βάλει να του υποσχεθεί ότι δεν θα άπλωνε ποτέ το χέρι του πάνω της για να τη χτυπήσει. «Με αυτήν την προϋπόθεση σου δίνω τη συγκατάθεσή μου» είχε πει!