«Νιώθω μια αμηχανία που θα παίξω με Γερονικολού – Τσιμιτσέλη γιατί η Βάσω....» Η αποκάλυψη από συνεργάτη της Λασκαράκη!

Ο λόγος για...

«Νιώθω μια αμηχανία που θα παίξω με Γερονικολού – Τσιμιτσέλη γιατί η Βάσω....» Η αποκάλυψη από συνεργάτη της Λασκαράκη!

Ο Μελέτης Ηλίας συνεργάζεται με τη Βάσω Λασκαράκη στο Σόι σου και με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού στο Bachelor 3 και μίλησε για το πόσο... μπερδεμένα είναι τα πράγματα!


Παρόλο που όπως ξεκαθάρισε η Βάσω Λασκαράκη δεν μιλάει για τα προσωπικά της, ο ίδιος νιώθει αμήχανα για το χωρισμό από το Γιάννη Τσιμιτσέλη! Διαβάστε παρακάτω...


«Το πρωί περνάω τις ώρες με τη Βάσω στο Σόι και το βράδυ περνάω τις ώρες με τον Γιάννη στο Bachelor 3. Η Βάσω την προσωπική της ζωή δεν την μοιράζεται, είναι ένας άνθρωπος πολύ σοβαρός, πολύ μετρημένος. Παρόλο που εμείς γίναμε οικογένεια, υπήρχαν πράγματα που εγώ δεν γνώριζα. Για το ότι θα έπαιρνε διαζύγιο το έμαθα από τους τελευταίους.

Δείτε ακόμη: "Βόμβα" στο Power of Love! Εκτός ημιτελικού το μεγάλο φαβορί! Ποιος παίκτης αποχωρεί την Παρασκευή;

Εκείνο που της είχα πει σε ανύποπτο χρόνο, επειδή διαισθάνθηκα ότι κάτι συμβαίνει χωρίς εκείνη να μου πει, έβλεπα ότι μπορεί να είναι λίγο σκεπτική, λίγο πιο προβληματισμένη, από τη δική μου πλευρά της είπα «Βάσω μου ότι χρειαστείς, εγώ για σένα είμαι εδώ να σε στηρίξω σε όποια απόφαση πάρεις». Γνώριζα ότι είχαν προβλήματα, πολύ λίγα πράγματα, και από την πλευρά της Βάσως και από την πλευρά του Γιάννη.

Μια αμηχανία μπορεί να την είχα αλλά νομίζω ότι ως επαγγελματίας πρέπει να διαχωρίζω τα επαγγελματικά από τα προσωπικά, συμπεριφέρομαι 100% όπως θα συμπεριφερόμουν αν δεν συνέβαινε τίποτα» είπε στην κάμερα της εκπομπής Εμείς.