Survivor 2: Οι ετοιμοπόλεμοι Διάσημοι και το κουστούμι του Ηλία! - “Παρ' όλες τις ήττες η ψυχολογία της ομάδας δεν πέφτει γιατί...” (βίντεο)

Μόλις άρχισε το επεισόδιο...

Survivor 2: Οι ετοιμοπόλεμοι Διάσημοι και το κουστούμι του Ηλία! - “Παρ' όλες τις ήττες η ψυχολογία της ομάδας δεν πέφτει γιατί...” (βίντεο)

Το reality παιχνίδι επιβίωσης σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος του και οι δυο ομάδες είναι αποφασισμένες να μην χάσουν κανένα έπαθλο από δω και πέρα!

Στην καλύβα των Διάσημων το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες είναι ιδιαίτερα καλό και η ψυχολογία τους μετά τις ήττες είναι ανεβασμένη και ο λόγος είναι απλός... Δείτε παρακάτω....

“Παρόλο που κάναμε κάποιες ήττες στα τελευταία παιχνίδια, η ψυχολογία της ομάδας δεν πέφτει γιατί φτάνουμε στο τέλος του παιχνιδιού και θέλουμε να το απολαύσουμε...” αποκάλυψε ο Γιάννης Τσίλης.

Ενώ η Κατερίνα Δαλάκα είναι αποφασισμένη να κερδίσει! “Η ομαδάρα μα ς είναι πανέτοιμη! Σήμερα θα κερδίσουμε! Δεν το ρίχνω στην τύχη... Κρίνεται στις λεπτομέρειες, κυρίως στο στόχο. Θα επιστρέψουμε στις νίκες!”

Όμως και στο αντίπαλο στρατόπεδο το κλίμα είναι ανάλογο! “Η ψυχολογία της ομάδας είναι ανεβασμένη εξαιτίας των σερί νικών!” είπε ο Νικόλας ενώ οι παίκτες έκαναν πλάκα στην καλύβα και προσπαθούσαν να μαντέψουν τι μπορεί να είναι το αποψινό έπαθλο!

“Μετά τα ψώνια τι; Ρούχα; Σκαω στο συμβούλιο με κουστούμι!” είπε ο Ηλίας στους συμπαίκτες του και φυσικά όλοι έσκασαν στα γέλια!


Δείτε το απόσπασμα:

TAGS