Survivor 2: Ξέφυγαν! Καβγάς στον στίβο μάχης ανάμεσα σε Τσίλη και Αγόρου! - “Είναι η τελευταία σου!” (βίντεο)

Νεύρα στα... κόκκινα!

Survivor 2: Ξέφυγαν! Καβγάς στον στίβο μάχης ανάμεσα σε Τσίλη και Αγόρου! - “Είναι η τελευταία σου!” (βίντεο)

Καβγάς άνευ προηγουμένου στον στίβο μάχης!

Γιάννης Τσίλης και Νικόλας Αγόρου παραλίγο να πιαστούν στα χέρια! Ο λόγος; Δείτε παρακάτω....


Το Survivor 2 έχει μπει στην τελική ευθεία, Μαχητές και Διάσημοι τα δίνουν όλα για όλα προκειμένου να κερδίσουν τα έπαθλα και να μην χρειαστεί να αποχωριστούν κι άλλο παίκτη. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που οι εντάσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν λείπουν το τελευταίο διάστημα!

Από την αρχή του επεισοδίου υπήρχε αρκετός εκνευρισμός στον στίβο μάχης...

Η πίστα και ο στόχος φαίνεται πως δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες με αποτέλεσμα ο αγώνας να έχει μετατραπεί σε ντέρμπι και τα νεύρα να έχουν χτυπήσει... “κόκκινο”.

Η ιδιαιτερότητα της πίστας είναι πως είχε δυο κοινά εμπόδια για τις ομάδες, πράγμα που σημαίνει πως αν βρισκόντουσαν οι δυο παίκτες την ίδια στιγμή στο ίδιο σημείο έπρεπε να ανέβουν μαζί στο ίδιο εμπόδιο.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, σε ένα τέτοιο κοινό εμπόδιο, ο Γιάννης Τσίλης έφτασε λίγο αργότερα από τον Νικόλα Αγόρου ο οποίος είχε ανέβει ήδη. Στην αγωνιώδη προσπάθεια του, να ανέβει και ο Γιάννης, ώστε να μην χάσει κι άλλο χρόνο στη πίστα, έκανε μια άτσαλη κίνηση με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του. Για να μην χτυπήσει, ενστικτωδώς άπλωσε το χέρι του και πιάστηκε από τον Νικόλα Αγόρου.

Ο Μαχητής που δεν κατάλαβε τι ακριβώς έγινε, και απλά ένιωσε τον αντίπαλο του να τον τραβάει, εξοργίστηκε και του έβαλε τις φωνές!

“Τραβάει κιόλας! Αμα ξανανίνει θα γίνω και εγώ κακός μετά! Τσίλη δεύτερη φορά;

Μάλιστα, ήταν τέτοια η ένταση ανάμεσα στους δυο παίκτες, που o Σάκης Τανιμανίδης αναγκάστηκε να τους φωνάξει: “Ηρεμα, ήρεμα”.

Ομως, το θέμα δεν σταμάτησε εκεί... Στο τέλος της κούρσας ο Νικόλας “εκτός εαυτού” δήλωσε απειλητικά στον Γιάννη: “Τσίλη, η τελευταία σου!”.

Ο Νικόλας όταν έφτασε στον πάγκο του “κάρφωσε” τον Τσίλη: “Ολυμπιονίκες και Ολυμπιονίκες! Αυτό είναι το αθλητικό ιδεώδες;” είπε φανερά εκνευρισμένος!

Εμείς βέβαια, παρατηρήσαμε ξανά και ξανά το στιγμιότυπο και αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως ο Νικόλας έδωσε... κολιά στον Τσίλη. Ίσως να κάνουμε και λάθος... Δεν είμαστε απόλυτοι!

Δείτε τα αποσπάσματα με τους αγώνες ανάμεσα σε Αγόρου και Τσίλη:

Δείτε το απόσπασμα με τον καβγά των δυο παικτών: