Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τη Σοφία Βογιατζάκη για τη Κατερίνα Γερονικολού! «Έλεος πια! Την έχετε φάει...» (Βίντεο)

Τα Χτυποκάρδια στα Θρανία έφεραν... τον πόλεμο!

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τη Σοφία Βογιατζάκη για τη Κατερίνα Γερονικολού!  «Έλεος πια! Την έχετε φάει...» (Βίντεο)

Ο Λάκη Λαζόπουλος, έχει την επιμέλεια για τη διασκευή και τη σκηνοθεσία της δημοφιλούς κωμωδίας Χτυποκάρδια στο Θρανίο που επιστρέφει 56 χρόνια μετά από την προβολή της στο σινεμά, στο θέατρο Ήβη.

Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε στην επίσημη φωτογράφηση της παράστασης και μίλησε στις κάμερες,ενώ προέβη σε ένα άγριο ξέσπασμα για τη Κατερίνα Γερονικολού! Διαβάστε παρακάτω...

Η ηθοποιός φανερά εκνευρισμένη μίλησε για τις συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Κατερίνα Γερρονικολού, που θα υποδυθεί την Λίζα Πετροβασίλ στο θρυλικό έργο!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η απαίτηση της στα περιοδικά! Τι ζητάει πάντα στο ρετούς; (Βίντεο)

«Συγκρίσεις γιατί να γίνουν; Αυτό το έχετε εσείς οι δημοσιογράφοι παρά ο κόσμος ο απλός. Δηλαδή αυτό το Κατερινάκι το έχετε φάει. Δηλαδή έλεος. Έλεος. Αυτοί οι δημοσιογράφοι είστε ώρες-ώρες. Να σας πιάσω από το μαλλί όλους να σας κάνω 15 σβούρες. Έχεις ακούσει κανέναν να ανησυχεί; Από εσάς ξεκινάει, από εσάς ανακυκλώνεται και από εσάς συνεχίζεται. Έλεος. Δηλαδή σταματήστε το πια αυτό εντάξει; Έξαλλη με κάνατε πριν τη φωτογράφηση. Αμάν ρε παιδιά», είπε και... ελάλησε! Δείτε το σχετικό βίντεο: