Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτός είναι ο λόγος που ο γιος της θα ονομαστεί Γιάννης-Εφραίμ! Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτός είναι ο λόγος που ο γιος της θα ονομαστεί  Γιάννης-Εφραίμ! Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο- όσο και σε προσωπικό, αφού έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε που κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Θέμη Σοφό.

Η παρουσιάστρια, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο "TV Έθνος", ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που ο γιος του θα βαφτιστεί Γιάννης-Εφραίμ. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Panorama: H Nτορέττα Παπαδημητρίου "σκίζει με το γάντι" τον Αγόρου για την συμπεριφορά στον Τσίλη!

«Είμαστε παραδοσιακοί σε αυτά τα ζητήματα. Ιωάννης ήταν το όνομα του πεθερού μου. Το δεύτερο όνομα προέκυψε από το γεγονός πώς ο Θέμης και εγώ έχουμε προστάτη τον Άγιο Εφραίμ. Εγώ επισκέπτομαι την μονή από μικρή ηλικία. Ο Θέμης είναι δικηγόρος της μονής, ενώ ήταν και ο πατέρας του. Όλο αυτό ήταν κάτι το οποίο είχαμε συζητήσει από το πρώτο ραντεβού μας. Από την πρώτη φορά, λοιπόν, που έμεινα έγκυος είχαμε πει πως, εάν είναι αγοράκι, θα του δώσουμε και το όνομα του Αγίου Εφραίμ», απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Αλέξη Μίχα!