Η Φαίη Σκορδά "σκίζει" με το γάντι τον Ανανιάδη- Τζώρτζογλου για τις φωτογραφίες από το Άγιο Όρος! Τα "καρφιά" on air! (Βίντεο)

«Πρέπει να σέβεσαι τους κανόνες....»

Η Φαίη Σκορδά

Με αφορμή τις φωτογραφίες του Στράτου Τζώρτζογλου από το Άγιο Όρος στην εκπομπή Πρω1νό, αναφέρθηκαν στο παραπάνω γεγονός, ενώ δεν μεταξύ των άλλων αναφέρθηκαν και στον Άνθιμο Ανανιάδη!

Δείτε ακόμη: Το άγνωστο ημερολόγιο της Φαίης Σκορδά και οι προσωπικές στιγμές που αναγράφονται σε αυτό! Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας που δεν περιμέναμε!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ο Κώστας Τσούρος, είπε χαρακτηριστικά ότι είναι μια μοναδική εμπειρία και θέλεις να απαθανατίσεις την στιγμή και να την έχεις!

«συγγνώμη αλλά το Άγιο Όρος είναι πολύ συνδεδεμένο με ένα εσωτερικό ταξίδι και αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες -δηλαδή και με τον Άνθιμο Ανανιάδη και με τον Στράτου Τζώρτζογλου ....συγγνώμη παιδιά δεν έιναι εμπειρία που την μοιράζεσαι κατά την γνώμη μου...», πρόσθεσε ο Άρης Καβατζίκης.

Η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: «Όταν πας κάπου, σέβεσαι το που πας. Δηλαδή ο επισκέπτης και σε ένα σπίτι να το δεις και από θέμα παιδείας και αρχών, όταν πας σε ένα σπίτι πρέπει να σεβαστείς τους κανόνες του σπιτιού. Δεν μπορείς, επειδή εσύ στο σπίτι σου, για παράδειγμα ,σου αρέσει να κυκλοφορείς με πιτζάμες ή γυμνός και να πας επισκέπτης να σε φιλοξενήσει κάποιος. Το πάω στην πολύ βάση του. Πρέπει να σέβεσαι τους κανόνες του μέρους που σε φιλοξενούν. αρά, εδώ πρέπει να σεβαστείς ότι υπάρχει αυτή η ιδιωτικότητα, αυτό το κρυφό, αυτή η κατάνυξη, η ηρεμία.... »

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: