Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σπαράζει καρδιές ο Μιχάλης Σεΐτης! Το ανατριχιαστικό μήνυμα στα social media για την ημέρα του ατυχήματός του!

"Σαν σήμερα πριν από 5 χρόνια..."

Σπαράζει καρδιές ο Μιχάλης Σεΐτης! Το ανατριχιαστικό μήνυμα στα social media για την ημέρα του ατυχήματός του!
News 22.06.2018 08:07

Η χθεσινή ημέρα ήταν και θα είναι για τον Μιχάλη Σεΐτη μια ημέρα βαρύνουσας σημασίας καθώς δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ από την μνήμη του!

Η ημέρα αυτή είναι και η ημέρα του ατυχήματός του με τη μηχανή του και τον ακρωτηριασμό του ποδιού του! Διαβάστε παρακάτω...

Με αφορμή αυτό λοιπόν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σε όλους τους θαυμαστές και διαδικτυακούς του φίλους και να τους γεμίσει με αισιοδοξία και αγάπη για τη ζωή!

Δείτε ακόμη: Power of Love: Άγριος καυγάς με τον Σωκράτη! Σηκώνεται και φεύγει η Κυριακή: "Αυτό είναι θέατρο..." (Βίντεο)

"Σαν σήμερα 5 χρόνια πριν είχα ένα τροχαίο ατύχημα με μηχανή όπου ακρωτηριάστηκε το δεξί μου πόδι κάτω από το γόνατο. Ακούγεται σκληρό και όντως είναι σκληρό και βίαιο. Το θέμα είναι πως χειρίζεσαι μια φαινομενική ατυχία. Εγώ προσωπικά το είδα σαν να ήταν η τυχερή μου μέρα και έτσι ήταν. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα και αφού δεν είναι,νιώθω ειλικρινά ευγνώμων. Με αρκετή ενέργεια,δύναμη,πίστη στον εαυτό μου, στήριξη από την οικογένεια μου και καλούς ανθρώπους που έστειλε στο πλάι μου το σύμπαν ή ο θεός ή όπως θέλει ο καθένας το ονομάζει,καταφερα να πετύχω τους στόχους μου και να είμαι ευτυχισμένος. Αυτά τα γράφω για σένα που έχεις ανάγκη από ένα κίνητρο να συνεχίσεις να κυνηγάς τα όνειρα σου. Η συμβουλή μου είναι: Κυνήγα αυτό που αγαπάς με όλες σου τις δυνάμεις!
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ!
Ο φίλος σου Μιχάλης", έγραψε χαρακτηριστικά! Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

Share