Survivor Panorama: Η Ροδάνθη μιλάει για τις φιλίες μέσα στο παιχνίδι και για όσα την δυσκόλεψαν!

«Όταν υπάρχει κίνητρο είναι πολύ δύσκολο...»

Survivor Panorama: Η Ροδάνθη μιλάει για τις φιλίες μέσα στο παιχνίδι και για όσα την δυσκόλεψαν!

Καλεσμένη στο Survivor Panorama- βρέθηκε καλεσμένη η Ροδάνθη Καπαρού, που αναφέρθηκε και στην εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης!

Όσο για ποιο είναι αυτό το πράγμα που την δυσκόλεψε; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Panorama: Τα πρώτα πλάνα από την άφιξη της Ροδάνθης στο αεροδρόμιο!

«Οι ανθρώπινες σχέσεις», είπε η Ροδάνθη, ενώ η ίδια εξήγησε ότι δεν ήταν μόνο δύσκολο για εκείνη αφού όλοι οι παίκτες κλήθηκαν να συμβιώσουν με κάποιον άλλον άνθρωπο όλη μέρα! η ίδια, πρόσθεσε ότι το αμέσως επόμενο πράγμα ήταν η πείνα!

Η ίδια, εξήγησε ότι είχε έρθει πολύ κοντά με την Εύη!

Όσο για την αρχική ομάδα των Μαχητών- με ποιον παίκτη θα έκανα παρέα;

Η ίδια απάντησε ότι φίλος δε θα μπορούσε να γίνει κάποιος- γιατί το χρονικό διάστημα είναι πολύ μικρό για να γίνει κάποιος φίλος με κάποιον άλλο- ενώ και οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την σειρά της είπε ότι είναι πρώτη φορά που ακούει από κάποιον παίκτη ότι δεν μπορείς να κρίνεις εύκολα και να θεωρήσεις κάποιον φίλο!

«Όταν υπάρχει κίνητρο είναι πολύ δύσκολο να αναπτυχθεί κάποια φίλια....», ενώ αργότερα απάντησε στην Ντορέττα για την λέξεις οικογένεια που αναφέρθηκαν πολύ παίκτες και είπε: «Δεν μπορεί να λες οικογένεια με κάποιον που δεν τον ξέρεις...», ενώ είπε ότι εκείνη απλά το αντιλαμβάνεται έτσι- ενώ οι φίλιες θα αποδειχτούν στον χρόνο και εκτός παιχνιδιού!

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: