Θυμάστε την Κορίνα από το "Πάτερ ημών"; Δείτε πως είναι και με τι ασχολείται σήμερα! (βίντεο)

Μίλησε και για τις αναμνήσεις με την Ελένη Μενεγάκη!

Θυμάστε την Κορίνα από το

Είναι το σγουρομάλλικο κοριτσάκι - που αγαπήθηκε και μπήκε στα σπίτια των ανθρώπων μέσα από την μικρή οθόνη και τον ρόλο της Κορίνας στο "Πάτερ Ημών"!

Η κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», συνάντησε την Κορίνα Δαμουλιάνου- ενώ μεταξύ των άλλων απάντησε και για την πολιτική που ασχολείται, αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη- που είχαν συμμετάσχει με την παρουσιάστρια στην επιτυχημένη σειρά! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Panorama: Oι "μπηχτές" της Ροδάνθης για την συμπεριφορά των συμπαικτών της! «Όταν ερχόταν η κάμερα...»

Η Κορίνα Δαμουλιάνου απάντησε ότι θυμάται τα καλύτερα από την σειρά- τον αείμνηστο Κώστα Καρρά, την Τζέσυ Παπουτσή - ενώ είπε ότι νιώθει πολύ ευτυχισμένη και τυχερή!

η ίδια, είπς ότι ήταν στα 9 όταν γυριζόταν η σειρά, ενώ είπε ότι την πρόσεχαν πάρα πολύ και είχε στο πλευρό και τους γονείς της και το έβλεπε σαν παιχνίδι!

Όσο για το τι θυμάται από την Ελένη Μενεγάκη;

«Θυμάμαι ότι με την Ελένη γελούσαμε πάρα πολύ τότε..Όχι δεν έχει υπάρξει (σ.σ κάποια επικοινωνία). Βέβαια, είναι και η διαφορά ηλικίας. Είναι δύσκολο. Τι επαφή να κρατήσεις; Εγώ ήμουν τότε παιδί… Δεν με έχει καλέσει, μπορεί να μην έτυχε- να μην προέκυψε. Δεν είμαι στην επικαιρότητα. Ασχολούμαι με τα κοινά, τα πολιτικά....», είπε χαρακτηριστικά!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο!