Power of Love: Το πρώτο μήνυμα της Εύας μετά την αποχώρηση της! H ανάρτηση στα social media!

Το συγκινητικό της μήνυμα!

Power of Love: Το πρώτο μήνυμα της Εύας μετά την αποχώρηση της! H ανάρτηση στα social media!

H Εύα αποχώρησε από το σπίτι του Power of Love- μετά από την ψηφοφoρία των finalist!

H Μαρία Μπακοδήμου, ανακοίνωσε στους παίκτες, μετά την ανάδειξη των finalist, ότι όσοι δεν πέρασαν στον τελικό θα παραμείνουν στο σπίτι και θα βοηθήσουν στην ανάδειξη του νικητή, αφού οι ψήφοι τους- καθ' όλης τη διάρκεια της εβδομάδας- θα μετρήσουν 50% και του τηλεοπτικού κοινού το άλλο μισό.

Οι παίκτες αργότερα κλήθηκαν να επιλέξουν ποιος παίκτης δεν θα μείνει στο σπίτι και έτσι η Εύα αποχώρησε από το παιχνίδι. (Δείτε εδώ). Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την στήριξη!

Δείτε ακόμη: Ποια Ελληνίδα ηθοποιός είναι έγκυος; Η ανάρτηση που αποκάλυψε το μυστικό της...

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Τελείωσε για εμένα ένας ακόμη κύκλος στην ζωή μου!!! Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη όλο αυτόν τον καιρό κ για την απίστευτη εμπειρία που ζήσαμε όλοι μαζί εγώ απο μέσα κ εσείς απο έξω αλλά προπάντων ευχαριστώ την φίλη μου @athanasia_macπου μου έδωσε την ιδέα να κάνω την αίτηση! Τιμή μου που ασχοληθήκατε μαζί μου με οποιοδήποτε τρόπο! Να είστε όλοι καλά να έχουμε ένα υπέροχο καλοκαίρι με υγεία,αγάπη κ αισιοδοξία!!!! Με εκτίμηση κ σεβασμό σε όλους εσάς αλλά κ στα άτομα που συνεργάστηκα!!!
#tv8acunmedya #poweroflove#skaichannel #bestrong#mono_xamogela_na_vlepw»

Δείτε τις αναρτήσεις της: