Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Ξύπνησα το πρωί και ...»! Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου απαντάει για την ποινή φυλάκισης και ξεκαθαρίζει το τοπίο! (Βίντεο)

Όλη η αλήθεια!

«Ξύπνησα το πρωί και ...»! Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου απαντάει για την ποινή φυλάκισης και ξεκαθαρίζει το τοπίο! (Βίντεο)
NEWS 23.06.2018 16:40

Μια συνωνυμία, ήταν αρκετή για να μπλεχτεί το όνομα του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, σε θέμα εμπορίας ναρκωτικών. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ήταν αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 5 ετών.

Ο ίδιος έδωσε την απάντηση του και ξεκαθάρισε τα πράγματα. Το όνομα ήταν συνωνυμία και μόνο- ενώ ο τραγουδιστής μέσα από τον Alpha της Κύπρου και την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους. Τοποθετήθηκε και έλυσε την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί λόγω της συνωνυμίας, που υπήρξε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Φόρεσε το μαγιό και ποζάρει! Το τόλμησε και το αποτέλεσμα είναι...

«Πρόκειται για συνωνυμία προφανώς…Ξύπνησα το πρωί και δεν μπορώ να μετρήσω πόσα μηνύματα βρήκα... Ο κόσμος πάει αμέσως σε εκείνον που είναι γνωστός… Οι ιδιοκτήτες του site αμέσως ανταποκρίθηκαν και το άλλαξαν. Εγώ επειδή είμαι θετικός άνθρωπος θέλω να πιστεύω πως ok έγινε επιπόλαια…», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Share