Κώστας Κοκκινάκης: Πως γνώρισε την νεάρη σύντροφο του και κατάφερε να του σπάσει τα ταμπού!

Πολύ ερωτευμένο ζευγάρι!

Κώστας Κοκκινάκης: Πως γνώρισε την νεάρη σύντροφο του και κατάφερε να του σπάσει τα ταμπού!

Ο Κώστας Κοκκινάκης, τον οποίο πρωτογνωρίσαμε από τις κορυφαίες επιδόσεις του στο πόλο και μάθαμε ακόμη καλύτερα μέσα από το την συμμετοχή του στο περσινό Survivor, εδώ και πέντε μήνες δεν έχει μάτι για άλλη γυναίκα παρά μόνο για το μοντέλο Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην Real, o 42χρονος προπονητής πόλο και η εντυπωσιακή καλλονή είναι μαζί από τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση πριν από δύο μήνες και συγκεκριμένα σε νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσουν. Ο πάντα χαμηλών τόνων και με αστείρευτο χιούμορ Κ. Κοκκινάκης και η όμορφη σύντροφός το, παρά το γεγονός ότι δεν θέλουν να ρίχνουν φως στην προσωπική του ζωή, εκείνο το βράδυ δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κρυφτούν. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κώστας Κόκλας: Αποχαιρέτησε την εργένικη ζωή μετά το δύσκολο διαζύγιο! - "Δεν την αλλάζω με τίποτα..."

Αντιθέτως ήταν ιδιαιτέρως διαχυτικοί μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας συχνά τρυφερά φιλιά και αγκαλιές. από τότε έχουν φωτογραφηθεί ουκ ολίγες φορές μαζί, άλλοτε να κάνουν όμορφους περιπάτους και άλλοτε να απολαμβάνουν το δείπνο τους υπό το φως των κεριών και σε άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα.

Παρότι τρελά ερωτευμένος, ο Κ. Κοκκινάκης αποφεύγει να μιλάει ανοιχτά για την Χριστίνα. Μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις τους στην Realnews είχε αρκεστεί να σχολιαστεί: «Δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι γι' αυτό το θέμα. Αυτά είναι τα άσχημα της αναγνωρισιμότητας», δείχνοντας για ακόμα μια φορά την διάθεση του να κρατάει χαμηλούς τόνους. Πάντως, παρά το γεγονός ότι ο προπονητής πόλο σε ομάδα παιδιών της Βουλιαγμένης δεν μιλά για τη σχέση του, δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό της Χριστίνας του, με την οποία ήδη έχουν πραγματοποιήσει και τις πρώτες ερωτικές τους αποδράσεις. Ένα από τα πρώτα ταξίδια τους μάλιστα για να χαλαρώσουν και να ζήσουν τον έρωτα τους ήταν αυτό στην όμορφη Ύδρα. ενώ το φετινό καλοκαίρι θα κάνουν και τις πρώτες κοινές διακοπές τους, ανυπομονώντας μάλιστα γι αυτό.

Δείτε ακόμη: Πρώην παίκτης του Survivor σε πάνελ εκπομπής! Ο λόγος για τον....

Οι γυναίκες της ζωής του

Ο Κ. Κοκκινάκης μοιράζεται την καθημερινότητα του με τις δύο γυναίκες της ζωής του, την όμορφη Χριστίνα, αλλά και τη 17χρονη κόρη του, Ηλιάννα, που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Αλεξία Καμμένου. Μπαμπάς και κόρη απολαμβάνουν σχεδόν καθημερινά ένας την παρέα του άλλου και, σύμφωνα τον στενό φιλικό κύκλο του Κώστα, η νεαρή Ηλιάννα είναι ο βασικότερος λόγος που δεν είναι ακόμα έτοιμος να κάνει το πρώτο σοβαρό βήμα στη σχέση του.«Ακόμα δεν σκέφτονται να ζήσουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη», λέει στην «R» άνθρωπος από το περιβάλλον του Κ. Κοκκινάκη.