Έξαλλη η Μενεγάκη με τον γάμο του Χρανιώτη! Γιατί τα "πήρε" η παρουσιάστρια; - "Μπράβο στο Ντάνο που πήγε αλλά..."

Έξαλλη η Μενεγάκη με τον γάμο του Χρανιώτη! Γιατί τα

Ποιος είδε την Ελένη Μενεγάκη και δεν την φοβήθηκε!

Με αφορμή τα στιγμιότυπα από τον γάμο του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργία Αβασκαντήρα που έγινε στην Τήνο- η Νάνσυ Παραδεισάνου ξεκίνησε να προλογίζει το θέμα, λέγοντας: «Η νύφη έφτασε συνοδευόμενη από τον Ντάνο…». Η Ελένη Μενεγάκη, επειδή δεν έγινε αναφορά στον πατέρα της νύφης- το θεώρησε άδικο και τοποθετήθηκε επί του θέματος. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η θεϊκή φωνή της Mila! Η 12χρονη κόρη της Αλέκας Καμηλά τραγουδάει και "γκρεμίζει" το Instagram! (βίντεο)

Στο απόσπασμα από τον γάμο, φαίνεται ο μπαμπάς της Γεωργίας Αβασκαντήρα και ο Ντάνος μέσα στο αμάξι, που κατευθύνεται στην εκκλησία- ενώ η Ελένη Μενεγάκη τόνισε ότι δεν είναι ωραίο να αδικούμε τους γονείς!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, είπε:

«Το άκουσα αυτό που λες...εγώ είδα στο αυτοκινητάκι που πήγανε ότι ο Ντάνος ήταν σαν να οδηγούσε και από πίσω καθόταν με έναν κύριο...Εσύ είδες έναν άνθρωπο; Εγώ είδα στα πλάνα που είδα εγώ. Δεν τα είδα τόσο καλά όσο εσείς που μπήκατε σε όλοκληρό τέτοιο..στο δωματιάκι. Είδα έναν κύριο δίπλα της και τον Ντάνο μπροστά! Άρα δεν την συνόδευσε ο Ντάνος..ο μπαμπάς της! Μην αδικούμε τους γονείς, γιατί όλοι οι γονείς μια μέρα περιμένουμε να συνοδεύσουμε τα παιδιά μας στην εκκλησία. Γι αυτό μην τους αφήνετε στην άκρη. Το άκουσα παντού...ο Ντάνος...ο Ντάνος...μπράβο στο Ντάνο που πήγε, αλλά υπήρχε μπαμπάς δίπλα, που πήγε το κορίτσι του!»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: