«Μας την είπαν για την παραπληροφόρηση»: Η απάντηση όλο νόημα του Πρω1νού για το λάθος της ηλικίας Χρανιώτη- Αβασταντήρα! (Βίντεο)

Για ποιον χτυπάει η «καμπάνα»;

«Μας την είπαν για την παραπληροφόρηση»: Η απάντηση όλο νόημα του Πρω1νού για το λάθος της ηλικίας Χρανιώτη- Αβασταντήρα! (Βίντεο)

Η Ευγενία Σαμαρά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό τσα social media, είχε επισημάνει τα ονόματα του Κωστά Τσουρού και της Σοφίας Τουντούρη σχετικά με το λάθος που έκαναν όσο αφορά την ηλικία του Γιώργου Χρανιώτη, αλλά και το μέρος που γνωρίστηκε με την Γεωργία Αβασκαντήρα!

Η Φαίη Σκορδά ρώτησε τι έχει συμβεί, ενώ η Σοφία Τουντούρη απάντησε: «Βάλαμε δύο χρόνια στον Χρανιώτη...από 44, 46.» Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Όλη η αλήθεια για το γάμο Χρανιώτη - Αβασκαντήρα! Το κράξιμο, η παραπληροφόρηση και η διάψευση!

«Σας την είπαν ότι είπαμε λάθος στοιχειά;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά, με τον Κώστα Τσουρό να απαντάει: «
Είπαν ότι παραπληροφορούμε τον κόσμο- η Ευγενία Σαμαρά. Δεν μας την είπαν οι άλλοι.Απλά οι άλλοι ανέβασαν το post της Ευγενίας Σαμαρά και η Ευγενία είπε ότι παραπληροφορούμε τον κόσμο και είπαμε άλλες ηλικίες και τάγκαρε εμένα και την Σοφία».

Από την άλλη πλευρά, η Σόφια Τουντούρη είπε ότι το μόνο που την πείραξε είναι ότι την Ευγενία την γνωρίζει πάρα πολλά χρόνια και είναι και φίλες, ενώ εξήγησε ότι όταν βλέπεις κάτι τέτοιο στέλνεις μήνυμα στο κινητό και το διορθώνεις.

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: