Στο κρεβάτι με την... "πριγκίπισσα Λέια"! - Οι καυτές αποκαλύψεις για τις σχέσεις με δυο bisexual!

Νέα βιογραφία!

Στο κρεβάτι με την...

Ερωτικές σχέσεις με δυο bisexual Βρετανούς ροκ σταρ φέρεται ότι είχε η πριγκίπισσα Λέια του "Star Wars", σύμφωνα με νέα βιογραφία.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Κάρι Φίσερ, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, αποτέλεσε σε νεαρή ηλικία το "τρίτο" πρόσωπο σε σχέσεις που... Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν το σημερινό έπαθλο!

...διατηρούσαν εκείνη την εποχή ο Ντέιβιντ Μπάουι και ο Φρέντι Μέρκιουρι με άλλες συντρόφους. Οι ιστορικοί κινηματογράφου Ντάνφορθ Πρινς και Ντάργουιν Πόρτες αποκαλύπτουν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου τους με τίτλο "Carri Fisher & Debbie Reynolds", που κυκλοφορεί τον Ιούλιο, ότι η ηθοποιός είχε σχέση και με τους δυο σταρ το 1973, όταν ήταν 17 ετών και σπούδαζε υποκριτική στον Λονδίνο. Η γνωριμία της μαζί τους έγινε σε πάρτι που διοργάνωσε ο Μικ Τζάγκερ με την τότε σύζυγο του Μπιάνκα,. στο οποίο ήταν προσκεκλημένες εκείνη και η μητέρα της. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, o Μπάουι ήταν ήδη διάσημος και η Φίσερ ένιωσε αμέσως έλξη για εκείνο αδιαφορώντας για το γεγονός ότι ήταν παντρεμένος με την Άντζι Μπάρνετ. Την ίδια περίοδο όμως άρχισε να την πολιορκεί και ο Φρέντι Μέρκουρι!

"Εκτός από την ατελείωτη παρέλαση αγοριών και νεαρών αντρών στο πλευρό του, ο Μέρκιουρι περιστασιασκά αποπλανούσε γυναίκες, ενώ είχε και μακροχρόνια σχέση με τη Μαίρη Όστιν. Η Κάρι δεν ήθελε να εμπλακεί σε σχέση μαζί του, όμως εκείνος κατέρριψε τις αντιστάσεις της!" αναφέρουν οι βιογράφοι στο βιβλίο τους.