«Συζητούσα με ΑΝΤ1 και Epsilon αλλά τελικά...» Η αποκάλυψη βόμβα για το συμβόλαιο πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας!

Ο λόγος για...

«Συζητούσα με ΑΝΤ1 και Epsilon αλλά τελικά...» Η αποκάλυψη βόμβα για το συμβόλαιο πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας!

Η ίδια έγινε πρώτο θέμα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ με το παρασκήνιο της μεταγραφής της!


Ο λόγος για τη Μαντώ Γαστεράτου, που ανακοίνωσαν ταυτόχρονα δύο κανάλια ότι... υπέγραψαν μαζί της για το καλοκαιρινό τους πρωινό. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Η αποκάλυψη της Μπακοδήμου για τον τελικό! Ποιο είναι το έπαθλο των νικητών; (Βίντεο)


«Συζητούσα με τον ΑΝΤ1 για την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή και παράλληλα υπήρξε αντίστοιχη πρόταση από το Epsilon Τν. Αφού συζήτησα και με τα δύο κανάλια κατέληξα στην πρόταση του Epsilon Τν που μου φάνηκε πιο συμφέρουσα. Είχα ενημερώσει από την πρώτη στιγμή και τις δύο πλευρές ότι μιλάω και με άλλο κανάλι. Ούτε είχα κάποιο συμβόλαιο να με δεσμεύει. Όταν λοιπόν συμφώνησα με το Epsilon Τν, ενημέρωσα τον ΑΝΤ1 και αυτό ήταν. Δύο-τρεις μέρες αργότερα, αφού είχα υπογράψει, το ανακοίνωσα», λέει η ίδια στο tv Έθνος.

Ισχύει πως υπήρχε προγραμματισμένο δοκιμαστικό στον ΑΝΤ1 στο οποίο δεν πήγε ποτέ;

«Είχε κανονιστεί ένα κάστινγκ, στο οποίο είχα όμως ενημερώσει ότι δεν θα πάω. Δεν είναι ότι με περίμεναν και δεν εμφανίστηκα. Σε καμία περίπτωση»

Στενοχωρήθηκε με όσα συνέβησαν και όσα γράφτηκαν; Την ίδια μέρα που υπήρξε διαρροή από τον ΑΝΤ1 πως δεν συνεχίζουν μαζί γράφτηκε πως αποχώρησε και από τον ραδιοφωνικό σταθμό του ομίλου.

Δείτε ακόμη: Σεισμός! Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια προκαλεί λιποθυμίες με το κορμί της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

«Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να γράφουν για σένα, αλλά δεν έγινε και τίποτα. Αν στενοχωριέμαι γιατί κάπου κάτι γράφτηκε, τι θα πρέπει να κάνω σε περίπτωση πού μου συμβεί κάτι σοβαρό; Οσον αφορά τον «Ρυθμό», παραμένω εκεί και κάνω καθημερινά την εκπομπή 14.00 με 16.00. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να απομακρυνθώ από το ραδιόφωνο. Δεν έκανα κάτι κακό», καταλήγει.