Απίστευτα "καρφιά" στον Πρω1νό! Προκάλεσε ένταση η φωτογράφιση της Μπακοδήμου! (Βίντεο)

«Θλίβομαι που την βλέπω να παρουσιάζει το Power of Love»

Απίστευτα

Η φωτογράφιση της Μαρίας Μπακοδήμου....έγινε "το μήλο της έριδος"!

Ένταση προκλήθηκε στην εκπομπή Πρω1νό, ενώ ακούστηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις σχετικά με την φωτογράφιση της Μαρίας Μπακοδήμου σε εβδομαδιαίο περιοδικό, αλλά και την παρουσίαση του Power of Love! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: «Πήρα ηρεμιστικά για να έρθω στην εκπομπή»! Απίστευτη η ατάκα της Μαρίας Ιωαννίδου στην Σκορδά! (Βίντεο)

O Άρης Καβατζίκης, μίλησε για την παρουσίαση του Power of Love, ενώ δεν έκρυψε την θλίψη που ένιωσε όταν είδε ότι η Μαρία Μπακοδήμου να παρουσιάζει το συγκεκριμένο project!

«Για μένα το λάθος είναι ότι βλέπω τη Μαρία Μπακοδήμουπου την έχω συνδέσει με πολύ ωραίες τηλεοπτικές μνήμες, να συναναστρέφεται με ανθρώπους που της λένε τα απόκρυφά τους.....Είναι μία από τις εξυπνότερες γυναίκες που έχουν περάσει από τα media στην Ελλάδα, αλλά προσωπικά θλίβομαι που την είδα να παρουσιάζει ένα τέτοιο project. Έχω δικαίωμα νομίζω να πω τη γνώμη μου», είπε ο δημοσιογράφος!

Όσο για την φωτογράφιση;

«Τι σας ενοχλεί; Δεν έχει το δικαίωμα μια γυναίκα να βγει sexy; Μια γυναίκα δεν μπορεί να φωτογραφηθεί αν περάσουν τα χρόνια; Ξέρεις εσύ πώς αισθάνεται η γυναίκα, αν αισθάνεται sexy ή όχι;», είπε η Φαίη Σκορδά- διαφωνώντας με την γνώμη του Κώστα Τσουρού!

Δείτε τα σχόλια του Πρω1νού στο απόσπασμα από την εκπομπή: