Η Μαρία Μπακοδήμου, μίλησε στο Down Town και τους Νάνσυ Φαφούτη – Τάσο Μπιμπισίδη, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό της χωρισμό από τον Φώτη Σεργουλόπουλο.
Πόσο και πώς την επηρέασε και κυρίως πως ήταν οι σχέσεις τους μετά; Διαβάστε παρακάτω….
Ο «χωρισμός» σου με τον Φώτη σού έκανε καλό;
Στην ενηλικίωσή μου, ναι. Αν και ήταν πολύ σκληρό, γιατί με τον Φώτη ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Είμαστε όμως οικογένεια, είμαστε αδέρφια.
Δείτε ακόμη: Κατερίνα Ζαρίφη: Επέστρεψε στην εκπομπή της Μενεγάκη! Τι αποκάλυψε για το τηλεοπτικό της μέλλον! (Βίντεο)
Ρώτησες τον Φώτη προτού κάνεις το Power of Love;
Όχι, γιατί όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Αυτό έγινε μέσα σε 3-4 μέρες. Τον Φώτη τον συνάντησα αφού είχε βγει η εκπομπή, αλλά επειδή είχαμε να τα πούμε καιρό, μιλήσαμε για πιο προσωπικά πράγματα.
Δεν ήθελες να σου πει τη γνώμη του;
Φαντάστηκα ότι αν είχε κάτι να μου πει, θα μου το έλεγε. Ούτε τη μαμά μου ούτε τα παιδιά μου ρώτησα πώς τους φάνηκα. Την πρώτη εβδομάδα ήμουν λίγο αμήχανη, το ξέρω, αλλά ένιωσα πολύ γρήγορα ωραία και άνετα, οπότε δεν είχα την ανάγκη να ρωτήσω κάποιον πώς είμαι.


">
">
">
">
">
">
">