Γιώργος Λιάγκας: Οι μπηχτές και τα "καρφιά στον Αnt1 για τη νέα σεζόν και η δημόσια πρόταση συνεργασίας στην Ελένη Μενεγάκη! (Βίντεο)

Κι όμως το είπε!

Γιώργος Λιάγκας: Οι μπηχτές και τα

Με αφορμή τα τα Mad VMA 2018 ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο κι έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day!

Ο ίδιος ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του μέλλον και το συμβόλαιό του με τον Ant1 αλλά και μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη ακι μια πιθανή συνεργασία τους! Διαβάστε παρακάτω...

Αρχικά είπε: "Έχω συμβόλαιο με τον Ant1 που είναι σε ισχύ και τρέχει για άλλον ένα χρόνο, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα να κάνουμε κάτι την νέα σεζόν! Δεν ξεκινάω τώρα την καριέρα μου για να προτείνω εγώ κάτι στον σταθμό, οι ιθύνοντες ξέρουν τις δυνατότητές μου και τα προσόντα μου! Έχω αποδείξει τι μπορώ να κάνω στα κανάλια! Εκείνοι πρέπει να μου προτείνουν, όχι εγώ! Δεν θα πω αν έχω προτάσεις από άλλα κανάλια, επαγγελματίες είμαστε και συζητήσεις γίνονται! Δεν αφήνω τις συζητήσεις να εξελιχθούν σε πρόταση, γιατί έχω συμβόλαιο ακόμα και το σέβομαι γιατί ο σταθμός με έχει τιμήσει και τον έχω τιμήσει!", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Δείτε ακόμη: Παντρεύεται η Κατερίνα Στικούδη; Το μονόπετρο που πρόδωσε την πρόταση γάμου! (Βίντεο)

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και ουσιαστικά της έκανε δημόσια πρόταση συνεργασίας: "Η Ελένη διακοπές δεν νομίζω να ήθελε να κάνει μαζί, γιατί την έχω δει στο πλευρό του Ματέο και είναι πολύ ευτυχισμένη! Τώρα αν θέλει να κάνουμε μαζί εκπομπή, που θα έχει πολύ ενδιαφέρον, να το συζητήσουμε!", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: