Ο κίτρινος Τύπος, η δίκη και το "Suburra"! Όσα αποκάλυψε αποκλειστικά στο Youweekly.gr ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης!

«"Η Μπέσσυ το περίμενε, εγώ όχι...»

Ο κίτρινος Τύπος, η δίκη και το

Για όλους και για όλα μίλησαν ο Γεράσιμος Σκιαδέρης και η Μπσέσυ Μάλφα!

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί έλυσαν απορίες και φυσικά αναφέρθηκαν και στον κακό χαμό που είχε γίνει με τα δημοσιεύματα για τη συμμετοχή του στην ιταλική σειρά "Suburra". Και φυσικά όλα αυτά στο youweekly.gr! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γεράσιμος Σκιαδέρης πρωταγωνιστούσε στην σειρά, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Monsignor- έναν διεφθαρμένο υπάλληλο του Βατικανού! Εκείνη την περίοδο, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα και έντυπα αναφερόντουσαν στο επαγγελματικό του αυτό βήμα με διφορούμενους τίτλους.

Δείτε ακόμη: Έχει σχέδια για τον... αντρούλη της! - Της ξέφυγε και το αποκάλυψε! Τι έκπληξη θα κάνει η Ελένη στον Ματέο! (βίντεο)

"Η Μπέσσυ το περίμενε, εγώ όχι, γιατί δεν είχα ποτέ νταραβέρια με αυτή τη δημοσιογραφία και θεωρούσα ότι δεν θα με αγγίξει. Κάπου μέσα μου ήξερα ότι δεν θα το σεβαστούν, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα γίνει πρωτοσέλιδο, ότι θα κρυφτεί η αλήθεια και ότι θα γίνει δόλια- γράφοντας με μικρά γράμματα ότι είναι μέρος μιας δουλειάς.. Με σοκαρισε, με αηδίασε και με ενόχλησε" είπε ο αγαπημένος ηθοποιός για εκείνη την περίοδο.

Δείτε ακόμη: "Είμαι ελεύθερη με... περιοριστικούς όρους! Ξέρεις εσύ..." - "Πληρωμένες" απαντήσεις της Σάσας στην Σκορδά που προκάλεσαν αμηχανία! (βίντεο)

Όσο για το αν η Μπέσσυ Μάλφα το περίμενε; Η ίδια ξεκαθαρίζει: "Το μόνο που μπορεί να νιώσει κανείς είναι χαρά που ένας Έλληνας διαπρέπει στο εξωτερικό και βέβαια να αηδιάσει με τα έντυπα που κρεμόντουσαν εκείνο το διάστημα στα περίπτερα. Σκέφτηκα τι θα τραβήξει από τον κίτρινο και σιχαμένο Τύπο, αλλά δεν του το είπα γιατί είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και μπορεί να μην έπαιρνε τη δουλειά. Το κατάπια και το υποστήκαμε μετά"