Πασίγνωστος ηθοποιός ρίχνει τα "πυρά" του στην Στεφανίδου! «Οι δηλώσεις μου κανιβαλίστηκαν...»

Ο λόγος για τον...

Πασίγνωστος ηθοποιός ρίχνει τα

ο αγαπημένος ηθοποιός, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης- ενώ μεταξύ των άλλων απάντησε και για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με την προσωπική του ζωή και τον σ*ξουαλικό του προσανατολισμό!

Ο ίδιος, αγαπήθηκε μέσα από τους ρόλους που ενσάρκωσε και έγινε πολύ δημοφιλής στο τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Ραντεβού τον Οκτώβρη εκτός αν αλλάξει κάτι..." - Ανατροπές και εκπλήξεις! Όσα είπε η Μενεγάκη στο φινάλε της εκπομπής! (Βίντεο)

Ο λόγος για τον Φώτη Σπύρου, που μίλησε στο "Λοιπόν" και την Ρενέ Σαραντινού!

Πριν από 2 χρόνια μίλησες για τον έρωτά σου τότε και σόκαρες. Δηλώσεις που είχαν σχέση με την ομοφυλοφιλία και τον σύντροφό σου, που ήθελες να παντρευτείς. Παραμένεις ακόμα σε αυτόν τον έρωτα;

«Οι δηλώσεις μου αυτές δεν μου βγήκαν σε καλό. Δυστύχησα, δεν υπήρχε λόγος να το κάνω, το μετάνιωσα. Μακάρι να μην το είχα κάνει, ήταν και αυτό μια κίνηση που σχετίζεται με το αδιέξοδο της υγείας μου τότε. Κανιβαλίστικα πολύ, όχι από άλλους, από εμένα, εγώ φταίω για όλο αυτό. Υπήρξαν άνθρωποι που το σχολίασαν αυστηρά, ως και πολύ αυστηρά, όπως η Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά από αγάπη .Τους ευχαριστώ τώρα πια, γιατί, χωρίς να το ξέρουν, με βοήθησαν στο να γίνω καλά. Όχι, δεν υπάρχει τίποτα από αυτόν τον έρωτα και προσπαθώ να το ξεχάσω.»